Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa

Stockholms län

Kommunal Stockholms län har omkring 80 000 medlemmar.

Information med anledning av coronaviruset

Alla utbildningar på avdelningskontoret på Franzéngatan 4 har ställts in tills vidare och avdelningskontoret har även stängt för besök som inte är planerade.  Även LO:s fysiska kurser är inställda, däremot kan du gå LO:s digitala kurser

 Behöver du komma i kontakt med din sektion ska du kontakta sektionen via mejl och telefon. Du hittar direktlänkar till sektionerna nedan där information om telefontider finns. Vet du inte vilken sektion du tillhör kan du ta reda på det via Mina sidor.

Har du allmänna frågor om coronaviruset hittar du information på https://www.kommunal.se/nyhet/fragor-och-svar-med-anledning-av-coronaviruset. Kommunal följer UD:s och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och uppdaterar informationen vid ändrade rekommendationer.

***

Vi organiserar anställda i kommuner, församlingar, Stockholms läns landsting, busstrafiken inom SL:s område, hos privata arbetsgivare med kommunal verksamhet, inom hushållsnära tjänster och inom djur- och naturbruksområdet i Stockholms län.

På avdelningskontoret arbetar vi med utbildning, stöd och rådgivning till våra sektioner. Här är våra ombudsmän placerade, de har till uppgift att biträda sektionerna/medlemmarna i till exempel rättshjälpsärenden och andra tvister.

Sektionen - det lokala facket

På sektionen ska medlemmen få hjälp och svar på sina frågor. Förhandlingar inom avtal, lagar och samverkansavtal sköts av sektionens förtroendevalda på olika nivåer, från arbetsplatsombuden till sektionsstyrelsen.

Har du frågor om den egna arbetsplatsen, ditt medlemskap, lön, fackliga kurser med mera, ska du i första hand kontakta din sektion.

Avdelningsstyrelsen

Vill du veta vilka som sitter i avdelningsstyrelsen hittar du alla namn här.

Besöksadress: 
Franzéngatan 4
10425 STOCKHOLM
Karta
Postadress: 
Box 30027
10425 STOCKHOLM
Öppettider: 
Måndag-Torsdag 08.00-16.00 Fredag 08.00-15.00 Lunch 12.00-12.30
E-postadress: 
Telefon: 

Sektioner som organiseras av denna avdelning