Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss på fackföreningen Kommunal? Vi har kontor över hela landet, Kommunal Direkt svarar på fackliga frågor och Medlemscenter kan hjälpa dig med ditt medlemskap.

010-442 70 00

Ett nummer till hela Kommunal - oavsett vad din fråga gäller så når du Kommunal på telefon.

Har du frågor om ditt medlemskap?

Kontakta Medlemscenter när du behöver hjälp med ditt medlemskap, till exempel när det gäller medlemsavgift, längre sjukskrivning, pension eller om du byter arbetsplats. 

Behöver du hjälp på jobbet?

Kontakta Kommunal Direkt för att få råd av erfarna rådgivare i frågor som rör ditt arbetsliv. Det kan till exempel gälla frågor om ditt kollektivavtal eller din anställning.

Få svar direkt av vår chattbot

Längst ner till höger på din skärm finns en vit-rosa pratbubbla. Klicka på den för att ställa frågor och få svar direkt dygnet runt. Under kontorstid är chattboten även bemannad av personal.

Söker du en specifik person på Kommunal?

Du kan ringa vår växel för att bli kopplad till en specifik person. Tänk på att du behöver veta personens för- och efternamn. Växeln kan också koppla dig till din lokala sektion eller avdelning.  Du når Kommunals växel på 010-44 27 000.  Växeln har följande öppettider:

1 maj - 30 september kl. 08:00-16:00
1 oktober - 30 april kl. 08:00-16:30

Kontakta din sektion

Kommunal har 240 sektioner – lokalkontor – över hela landet.

Kontakta din avdelning

Kommunal har 13 avdelningar, som ansvarar för att hjälpa och utveckla våra sektioner.

Kontakta förbundskontoret

Vill du komma i kontakt med förbundskontoret?

Presskontakt

För dig som är journalist eller representant från medierna och behöver information om Kommunal.

Sociala kanaler

Följ oss i våra sociala kanaler! Då blir det ännu enklare att påverka & hänga med i allt kul och smart som Kommunal gör. Klicka på länkarna nedan och gilla/följa oss, så är du med i allt som händer.

Stödsamtal

Ingen ska behöva bli slagen eller psykiskt misshandlad. Ingen ska behöva tappa fotfästet på grund av någon annan. Ingen ska berövas sitt självförtroende och sin tro på livet. Ändå händer det. Om du har blivit utsatt för våld eller hot om våld i ditt eget hem kan du få professionell hjälp att komma vidare.

Vill du få Kommunals post digitalt?

Kommunal är ansluten till tjänsten Kivra. Det innebär att du som är medlem i Kommunal och ansluten till Kivra kan få din Kommunal-post digitalt. Anslut dig enkelt på kivra.se för att få posten digitalt. Det är gratis, säkert och riktigt bra för miljön!

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar