Kommunal avdelning Sydost

Kommunal Sydost samordnar och stöttar Kommunals sektioner i länen Blekinge, Kalmar och Kronoberg. Som medlem vänder du dig i första hand till din sektion.

Längre ner på sidan hittar du kontaktuppgifter till sektionen du tillhör och där ser du även aktiviteter som anordnas av sektionen. Det kan vara allt från föreläsningar och inbjudan till medlemsmöten till informationskvällar om dina medlemsförsäkringar. Kanske är det någon aktivitet på gång som passar just dig? Du har kanske själv ett önskemål eller tips på en aktivitet?  Vänd dig då  till din sektion! 

Stöd
Uttalande från Kommunal Sydost representantskapsmöte 29 november: Kommunal Sydost backar IF Metall och de Tesla-anställdas kamp för ett kollektivavtal. Det är dags för Tesla att ta seden dit man kommer och teckna avtal – den svenska modellen är här för att stanna. Utan kollektivavtal får arbetsgivare fritt spelrum att ensam diktera villkoren – så fungerar inte svensk arbetsmarknad. Seriösa arbetsgivare förstår att personalen är den viktigaste resursen i verksamheten och att de därför behöver ges inflytande genom kollektivavtal. Kollektivavtal skapar trygghet för alla, både arbetsgivare och arbetstagare. I avtalen regleras löner, pensioner, semesterersättning och en rad viktiga villkorsfrågor. Den svenska modellen har under lång tid tjänat Sverige väl. Den har skapat trygghet, förutsägbarhet och stabilitet på arbetsmarknaden och bidragit till att skapa jobb, tillväxt och välstånd. Kommunal Sydost står i kampen tillsammans med IF Metall. Vi vet att vår styrka ligger i vår gemensamma övertygelse – den svenska modellen ska värnas, och rätten till kollektivavtal ska gälla alla.
Foto: Kommunal

Mahlin Bergman bloggar!

Ta mig till bloggen!

GHK stugor - onlinebokning!

Du som är medlem kan nu boka stuga hos oss i Sydost och i en del andra avdelningar via ditt medlemskap här:  https://minasidor.kommunal.se/

 Man behöver ha BankID för att logga in.

Vid frågor, kontakta oss via e-post: 

ghkstugor.sydost@kommunal.se

eller via telefon 010 442 84 00.

(Tisdag - torsdag 10:00-14:00 

Lunchstängt 12:00-13:00)

Läs mer om våra stugor här

Stugor och Vägga Konferensanläggning

Stugor Kommunal Sydost

Här kan du läsa mer om våra stugor. Ta mig dit! 

Vägga Konferensanläggning

Läs mer om Vägga konferensanläggning som på sommaren blir ett Vandrarhem. Ta mig dit!

Släputhyrning

Här ser du vilka släp som finns i Sydost för uthyrning:Ta mig dit!

Resebeställning

Gör din resebeställning här:

Resebeställning Kommunal Sydost

Aktuellt just nu

Vill du ta över Sydosts Instagramkonto?

Har du ett Instagram-konto och gillar Kommunal? Då finns det ett enastående tillfälle för dig att få dela din vardag en hel vecka med alla följare på Kommunal Sydosts Instagramkonto. Läs mer här: 

Kommunal Sydost på sociala medier

Kommunal Sydost finns såklart även på sociala medier. Klicka på knapparna nedan för att komma till våra sidor!

Informationssida om appen Nära Dig

Nu finns en app för för dig som är arbetsplatsombud eller skyddsombud i Kommunal. Appen är tänkt som ett verktyg där du som förtroendevald blir uppdaterad med tips och nyheter som är nyttiga för dig i ditt uppdrag.

Läs mer här!

Tillsammans är vi starka, tillsammans håller vi ihop och hjälps åt, vi är Kommunal, vi gör skillnad varje dag på arbetsplatser runt om i landet.

Sektioner och expeditioner i avdelning Sydost
Sektioner och expeditioner i avdelning Sydost
Foto: Kommunal

Kategorier

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar