Stugor avdelning Sydost

Här hittar du de stugor som hör till avdelning Sydost.

Stugor Sydost
Stugor Sydost
Foto: Kommunal

Kommunal Sydost har stugor på Öland, på Västkusten, i Blekinge och i Kalmar län. Fundera på var du vill spendera din semester, och läs på om de olika stugorna. Notera att det i vissa stugor är tillåtet med husdjur, medan det är förbjudet i andra.

Kontakt GHK Stugor: 010-442 84 00

Stugkatalog 2023 - för nedladdning

Katalog stugor 2023 (pdf)

Stugkatalog 2022 - för nedladdning:

Katalog Stugor Sydost 2022 (pdf)

Släputhyrning

Du vet väl att du som medlem kan hyra släp förmånligt. 

Läs mer här!

Stugor/Sydost

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan är ca 99 m² har 4 rum och kök, självhushåll för 6 personer.  Ett sovrum med dubbelsäng, 2 stycken sovrum med familjesäng. Det finns barnsäng och utegrill. Stugan är utrustad med WC, dusch, tvättmaskin, elspis, kyl/frys, micro, diskmaskin, TV och golvvärme. Husvagn- husbil- tält, får inte ställas upp vid stugan. Observera att elbilar inte får laddas vid stugan! Rökning är förbjudet i denna stuga. I denna stuga är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här: Bökevik 1

Stuga för fem personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan är ca 50 m² har 3 rum och kök, självhushåll för 5 personer. Två sovrum med vardera 2 bäddar. Allrum med 1 extra säng. Det finns barnsäng och utegrill. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro, TV och elvärme. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det tillåtet med husdjur.

Läs mer här! 

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer. Stugan har 3 rum och allrum med kök. En dubbelsäng 160 cm och två familjesängar á 120 cm och överslafen på 90 cm. Det finns barnsäng och utegrill. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro och TV. Stugan är utrustad med ChomeCast till tv:n utöver modulen till Boxer. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer. Stugan har 3 rum och kök, två sovrum med 2 bäddar 90 cm, två bäddar 120 cm och 140 cm bred är bäddsoffan i allrummet. Det finns barnsäng och utegrill. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro och TV. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för fem personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 5 personer. Stugan är byggd i två plan. I bottenplanet finns kök, allrum, toalett med dusch och förråd. Sovloft med sovplatser för tre personer och i allrummet finns en bäddsoffa. Det finns barnsäng och elgrill. Stugan är utrustad med elspis, kyl/frys, micro och TV. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för fem personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 5 personer. Stugan har 3 rum och kök, två sovrum med 2 bäddar och allrum med en bädd. Det finns barnsäng och utegrill. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro och TV. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för fyra personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 4 personer. Stugan har 3 rum och kök, två sovrum med 2 bäddar i varje och allrum. Det finns barnsäng och utegrill. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro och TV. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer. Stugan har tre sovrum med 6 bäddar, en dubbelsäng, en våningssäng, en familjesäng och en barnsäng (resesäng). Kök med allrum. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro, TV och öppen spis, om du vill elda i spisen, ta med egen ved. Det finns också en utegrill. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. I stugan är det förbjudet att röka. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I stugan är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer. Stugan har två sovrum med 5 bäddar + extra säng och kök med allrum. Det finns barnsäng och utegrill. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro och TV. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. I stugan är det förbjudet att röka. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I stugan är det tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan är 55 kvm, 3 rum och kök, varav 1 sovrum med dubbelsängoch 1 sovrum med 2 bäddar. Allrum med bäddsoffa för 2 personer samt matplats. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer (stugan får ej användas av fler än 6 personer). Stugan är utrustad med elvärme, WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro, diskmaskin, utegrill och TV. Det är 200 m till badstranden. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har 3 rum och kök, två sovrum med 2 bäddar, barnsäng och allrum med bäddsoffa. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer (stugan får ej användas av fler än 6 personer). Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro, utegrill och TV. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har 3 rum och kök, två sovrum med 2 bäddar, barnsäng och allrum med bäddsoffa. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer (stugan får ej användas av fler än 6 personer). Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro, utegrill och TV. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer (stugan får ej användas av fler än 6 personer). I stugan finns fyra rum och kök, tre sovrum med två bäddar i varje och allrum, det finns också en barnsäng. Stugan är utrustad med WC, dusch,  elspis, kyl/frys, micro, diskmaskin, tvättmaskin, utegrill och TV. Det är 200 m till badstranden. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan.. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer (stugan får ej användas av fler än 6 personer). I stugan finns fyra rum och kök, tre sovrum med två bäddar i varje och allrum, det finns också en barnsäng. Stugan är utrustad med WC, dusch,  elspis, kyl/frys, micro, diskmaskin, tvättmaskin, utegrill och TV. Det är 200 m till badstranden. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan.. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det inte tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan är 69 kvm och tillgängliga året om. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer (stugan får ej användas av fler än 6 personer). I stugan finns fyra rum och kök, tre sovrum med två bäddar i varje och allrum, det finns också en barnsäng. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro, utegrill och TV. Det är 2,5 km till badstranden, affär, post och telefon i Byxkelkrok, till Böda sand är det ca 5 km. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Stuga för sex personer. Öppen för uthyrning året runt. Stugan är 69 kvm och tillgänglig året om. Stugan har utrustning för självhushåll för 6 personer (stugan får ej användas av fler än 6 personer). I stugan finns fyra rum och kök, tre sovrum med två bäddar i varje och allrum, det finns också en barnsäng. Stugan är utrustad med WC, dusch, elspis, kyl/frys, micro, utegrill och TV. Det är 2,5 km till badstranden, affär, post och telefon i Byxkelkrok, till Böda sand är det ca 5 km. Husvagn, husbil eller tält får inte ställas upp vid stugan. Rökning är förbjudet i denna stuga. Observera att det INTE är tillåtet att ladda elbilar vid stugan. I denna stuga är det tillåtet med husdjur.

Läs mer här!

Dela sidan