Foto: Kommunal

Vi är värda mer!

Medlemmarna i Kommunal får Sverige att fungera. Tillsammans står vi upp för högre löner och bättre villkor! Just nu pågår en avtalsrörelse där Kommunal tecknar nya kollektivavtal med våra motparter på arbetsmarknaden.

Sätt press på arbetsgivaren!

Rabatt - tre månader för 160 kr!

Gå med i Kommunal och få rabatt på medlemsavgiften. Just nu får du de tre första månaderna för 160 kr när du väljer autogiro.

Läs mer och bli medlem!
Röd pratbubbla med texten "Avtalsrörelse 2023".
Foto: Kommunal

Få koll på avtalsrörelsen

Under 2023 förhandlar Kommunal runt 45 kollektivavtal för medlemmarnas räkning. Men vad är en avtalsrörelse, vilka krav ställer Kommunal och hur går det med förhandlingarna för ditt avtal?

Vi har samlat allt du behöver veta om avtalsrörelsen 2023!

Tecknad mobiltelefon med texten "tipsa" och numret 71140.
Foto: Kommunal

Känner du någon som är nyfiken på medlemskap?

Tipsa oss, så tar vi kontakt och berättar mer om vad det innebär att vara medlem i Kommunal!

Skicka ett sms till 71140 med ordet Tipsa följt av ett mellanslag. Skriv sedan namn, mobilnummer och mejladress till personen som är intresserad. Vi ringer upp inom en vardag.

Värva en kollega - få ett presentkort

När vi är många kan vi göra mer! När du värvar dina arbetskamrater får du ett presentkort på 200 kronor för varje ny medlem. Bra va?

Värva en kollega!

Kommunal är en del av en facklig världsrörelse. Vårt stöd till den feministiska revolutionen i Iran och till Ukraina med anledning av Rysslands invasion står fast.

Facklig internationell solidaritet

Dela sidan