Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa
Värvningstips
Foto: Kommunal

Värvningsguiden - Några smarta råd till dig som ska värva

Dags att värva? På denna sida får du en guide med praktiska tips och saker att tänka på i varje steg när du värvar en ny medlem till Kommunal. Materialet du kan använda dig av är uppdelat i vad som är bra att ha med sig före, under och efter en värvning, och finns under respektive rubrik nedan.

Tack vare dig som värvar kan Kommunal växa och bli ännu starkare vid förhandlingsbordet, och medlemmarna starkare på arbetsplatsen. Lycka till!

Värvningstips - Före värvningen
Foto: Kommunal

Före värvningen

Innan du pratar med en person som är eller kan bli intresserad av ett medlemskap är det bra att förbereda på bästa sätt. Läs här om allt du behöver tänka på i förväg.

Värvningstips - Under värvningen
Foto: Kommunal

Under värvningen

Det är viktigt att möta blivande medlemmar på rätt sätt och att lyssna på vad de har att säga. Tipsen för hur en bra värvning kan gå till hittar du här.

Värvningstips - Efter värvningen
Foto: Kommunal

Efter värvningen

Vi vill så klart att en ny medlem ska få full nytta av sitt medlemskap – även här kan du hjälpa till! Hur du kan välkomna nya medlemmar kan du läsa mer om här.

Vill du bli en ännu vassare värvare? Du som har tillgång till intranätet Insidan kan bygga på din värvningskompetens med alla tips och resurser som finns där!