Hoppa över menyn och gå direkt till innehåller
Anpassa

Hudiksvall

Denna sektion tillhör avdelning Mitt
Besöksadress: 
Norra Kyrkogatan 9 B
82480 HUDIKSVALL
Karta
Postadress: 
Trädgårdsgatan 4
82480 HUDIKSVALL
Öppettider: 
9,00-16,00 Måndag - torsdag (lunch 12-13) Fredagar stängt.
Telefon: 
Ordförande: 
Marie Larsson

Kategorier

Mitt

Våra nyheter

LO-förbunden informerar om "Facket på sommarjobbet"

Kommunal Mitt besöker sommarjobbare

I veckan startade LO:s kampanj "Facket på sommarjobbet" där de LO-anslutna fackförbunden besöker arbetsplatser för att informera om sommarjobbarnas rättigheter på jobbet. Kommunal Mitt besökte i tisdags sommarjobbare på flera olika arbetsplatser i Söderhamns kommun; Faxeholmen, Stenö Havsbad & Camping och kyrkogårdarna i Söderhamn och Ljusne.
Furuviksparkens entré

Bli åksjuk tillsammans med Kommunal Mitt i sommar!

Snart är äntligen den fantastiska svenska sommaren här igen! Den här sommaren kan även bli lite extra fantastisk då du som är medlem i Kommunal Mitt har chansen att besöka Furuviksparken till ett mycket rabatterat pris. Så passa på att mata aporna eller bli åksjuk tillsammans med familj, vänner och Kommunal i sommar!
Årets handledare i Bollnäs

Årets handledare på regional nivå arbetar i Bollnäs

Varje år utses årets handledare i Vård- och omsorgscollege på lokal, regional och nationell nivå. Anna Persson, som arbetar på Kvarnvägen 4 i Bollnäs, har nu utsetts till vinnare i regionen och firades med blommor, choklad och diplom.
Foto på Mattias Torpman i en buss

En av landets bästa bussförare finns i Gävle

I början av september gjorde 16 finalister upp om titeln Sveriges bästa bussförare i Bussförar-SM 2018. En av dem var Mattias Torpman från Gävle, bussförare hos VS & Perssons Bussar.