Hoppa över menyn och gå direkt till innehåller
Anpassa

Kommunal Direkt är stängt fredag 23 augusti 2019

Kommunal Direkt är stängt fredag 23 augusti 2019 på grund av personalutbildning. Öppnar igen måndag den 26 augusti med ordinarie öppettider klockan 08:00 - 18:00.
Stäng

Utbildning genom facket - Vill du lära dig mer?

Rangerare på en bussdepå
Rangerare på en bussdepå
Foto: Fredrik Sandin Carlson
Genom facket kan du gå en mängd olika utbildningar som stärker dig på jobbet, i yrket, i det fackliga uppdraget och i samhället. En del av utbildningarna går du hos Kommunal, medan andra ordnas av LO.

Det finns ofta en kurs som passar just för dig.

Jag är under 30 år och vill lära mig mer om facket.

Börja med att gå den LO-gemensamma kursen Om facket!

Jag vill veta vilka kurser jag kan gå genom Kommunal.

Gå till LO:s fackliga utbildningar.

Ange var i landet du bor och om du är förtroendevald eller inte. Då ser du vilka kurser som finns och hur du anmäler dig.

Är du nyvald som arbetsplatsombud i Kommunal?

Toppen! Självklart får du utbildning för uppdraget. Första steget är att gå Kommunals utbildning för arbetsplatsombud. Om du vill bli arbetsplatsombud, lämna intresseanmälan här eller anmäl dig genom din sektion.

Du är alltid välkommen att kontakta din sektion för att få veta exakt vilka utbildningar som går nära dig och som handlar om just de frågor du är intresserad av. Sektionen har en studieansvarig (ett kul fackligt förtroendeuppdrag!) som gärna berättar mer och tar emot din anmälan!

Jag vill hänga med i yrkesfrågor i min bransch.

Vi skickar ut nyhetsbrev med information om ditt avtal och nyheter på ditt yrkesområde. Logga in på Mina sidor och se till att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.