Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa

Arjeplog/Arvidsjaur

Denna sektion tillhör avdelning Norrbotten

Arvidsjaur och Arjeplog är en gemensam sektion inom Kommunal.  Gemensam ordförande för sektionen är Linda Lindström, Arvidsjaur.

Det finns en expedition på vardera orten dit medlemmar på respektive ort vänder sig i första hand.

Arvidsjaurarvidsjaur.norrbotten@kommunal.se, 010-4429908
Adress: Sjukstugegatan 2, 93331 Arvidsjaur

Arjeplogarjeplog.norrbotten@kommunal.se, 010-4429909
Adress: Drottninggatan 9, 93831 Arjeplog

Besöksadress: 
Sjukstugegatan 2
93331 ARVIDSJAUR
Karta
Postadress: 
Sjukstugegatan 2
93331 ARVIDSJAUR
Öppettider: 
För besök ARVIDSJAUR: V.49 Onsdag-Torsdag 7-16 Fredag STÄNGT V.50 Måndag 7-14 Tisdag 8-12 + 17-19 Onsdag-Torsdag 7-16 Fredag 7-14 Att tänka på är att om vi inte svara kan det bero på att vi är på information eller förhandling. Använd er då av mailen: arvidsjaur.norrbotten@kommunal.se ______________________________________________________ För besök ARJEPLOG: V.48 Måndag 7:30-16:30 Tisdag 7:30-15:30 Onsdag 12-16 Torsdag-Fredag STÄNGT V.49 Måndag 7:30-16:00 Tisdag 7:30-15:30 Onsdag 7:30-16:30 Torsdag-Fredag STÄNGT Telefon: 010-442 99 09 ni når oss även via mail: arjeplog.norrbotten@kommunal.se
Telefon: 
Ordförande: 
Linda Lindström

Kategorier

Norrbotten

Våra nyheter

Illustration med texten: Äldreboende i Gällivare får andningsskydd för skydd mot covid-19.

Facklig framgång: Skyddsombud i Gällivare krävde andningsskydd vid misstänkt covid-19 och fick rätt

Personalen på ett äldreboende i Gällivare fick tillgång till rätt typ av andningsskydd, för att vara skyddade mot covid-19. Det blev resultatet efter att huvudskyddsombudet Marita Nilsson Eriksson lagt ett skyddstopp och till slut fick rätt mot Arbetsmiljöverket.
Korg, thermos och kaffekoppar på en filt utomhus.

Träff för personliga assistenter och brukare i Arvidsjaur/Arjeplog

Den 5 augusti i Arvidsjaur är det dags för en träff ute i det fria för alla personliga assistenter med respektive brukare.

Till skyddsombuden inom Äldreomsorgen och Boendestöd Kiruna Kommun

Som ni vet har man i socialnämnden tagit beslut om att nerdragning av bemanning från dagens 0,97 till 0.85 ska göras. De tycker att kostnaderna är för höga och därför vill de verkställa nerdragningen, utifrån ett beslut, som är taget i nämnden 2007. Trots att detta beslut togs för länge sedan och förutsättningarna för vården över tid har förändrats, och även i underlaget fastställts att vårdtyngden blivit större, så anser inte arbetsgivaren att det behövs vare sig förhandlas eller göras riskbedömningar inför förändringen. Kommunal har begärt förhandling om brott mot MBL i frågan, men arbetsgivaren visar inget intresse.
Carolina Isaksson Årets SO och Marina Öhrvall Årets AO

Norrbotten har utsett Årets arbetsplats-och skyddsombud 2019

Idag har två viktiga och duktiga medlemmar uppmärksammats: Marina Öhrvall som blivit utsedd till Årets arbetsplatsombud 2019 och Carolina Isaksson som blivit utsedd till Årets skyddsombud 2019.
Zara Leghissa och Vanja Nyberg.

Rätt till heltider i Kiruna

Kommunal Norrbottens Zara Leghissa, avdelningsordförande, och Vanja Nyberg, lokalkontorschef, reagerar skarpt på ett uttalande av Kirunas kommunalråd Gunnar Selberg, c, i SVT Nyheter Norrbotten den 8 april.

Pajala kommun anlitar bolag utan kollektivavtal

Kommunal är kritisk till att Pajala kommun godkänt att företaget Ströms Slott får bedriva dagbarnvård i Pajala. Anledningen är att företaget saknar kollektivavtal.
Årets AO och SO.

Årets Skydds- och Arbetsplatsombud utsedda

Kommunal Norrbotten har utsett Carola Berggren, Piteå, och David Andersson, Kalix, till Årets Skyddsombud respektive Årets Arbetsplatsombud 2018.

Dags att nominera till förtroendeuppdrag i sektion Luleå

Det är dags att för dig som är medlem i Kommunal Norrbotten, sektion Luleå, att nominera till alla valbara uppdrag 2019.
Regiondag

Kommunalare på Undersköterskedagarna

Kommunal Norrbotten syntes vid Region Norrbottens "Undersköterskedagar".

Pages