Häng med i våra sociala medier

Följ oss i våra sociala kanaler! Då blir det ännu enklare att påverka och hänga med i allt kul och smart som Kommunal gör. Klicka på länkarna nedan och följ oss, så är du med i allt som händer.

Mobiltelefon med appen Instagram
Foto: Kommunal

Kommunal bloggar

Här bloggar Kommunals medarbetare och förbundsledning om aktuella ämnen.

Facebook

På Kommunals Facebookkan du hänga med i vad Kommunal gör, i allt från dagsaktuella frågor till avtalsrörelse. Ställ frågor, säg vad du tycker, tipsa om fackliga framgångar på din arbetsplats och följ vårt påverkansarbete. Många av Kommunals avdelningar finns också på Facebook och har egna sidor.

Instagram

På Kommunals Instagram kan du följa @facket_kommunal och tagga bilder med #facketkommunal när du tycker att det passar. Ett enkelt sätt att visa upp din vardag och dela med dig av din bild. Här kan du också lära dig mer om andra branscher genom våra Instagram take-overs "Följ med mig på jobbet!", där medlemmar lånar kontot för att visa sin arbetsvardag.

Vill du ta över Kommunals Instagram?

En Instagram take-over innebär att du tar över Kommunals konto under en veckas tid och delar med dig av din vardag till de som följer kontot. Anmäl gärna intresse till Kommunal om du själv är intresserad.

Nyhetsbrev

Få viktig information om vad som händer inom din bransch och ditt yrkesområde direkt till din e-post. Ta del av aktuella nyheter, samt var med och påverka i yrkesfrågor. Logga in på Mina sidor och kontrollera att din e-postadress finns inlagd där.

Youtube

Här säger vi det med video! Kolla in intervjuer med medlemmar och nyheter på Youtube . Här kan du även följa Kommunals egna Youtube-serie "Vi är här nu!", där vi fokuserar på samhällsaktuella frågor utifrån ett fackligt perspektiv för dig som är ung i Kommunal. Välj att prenumerera på kanalen –  då får du koll på senaste nytt!

LinkedIn

På Kommunals LinkedIn kan du hitta lediga jobb på Kommunal, läsa mer om de kampanjer vi driver och mycket mer.

Twitter

Åsikter är till för att delas på Twitter! På @FacketKommunal twittrar vi om dagsaktuella frågor, svarar på frågor och sprider lokala exempel till opinionsbildare och journalister. 

Förbundsledningens egna sociala medier

Kommunals ordförande, vice ordförande, förbundssekreterare och avtalssekreterare finns alla representerade på publika konton i olika sociala medier. Följ dem gärna, så får du en ännu bättre inblick i Kommunals arbete!

Kategorier

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar