Var med i sommarkampanjen - koll på jobbet

Koll på jobbet är en kampanj som genomförs tillsammans med samtliga LO-fack i Skåne. Under två veckor besöker vi arbetsplatser och publika platser där det finns sommar- och extrajobbande unga och du får gärna vara med.

Unga kommunalare
Unga medlemmar i Kommunal deltar i Koll på jobbet
Foto: Kommunal

Koll på jobbet är en kampanj som genomförs gemensamt av samtliga LO-fack i Skåne. Syftet är att besöka unga som antingen har sitt första arbete eller som sommarjobbar. Vi pratar om facket, om rättigheter och om skyldigheter när en arbetar. Och för att kunna genomföra kampanjen behöver vi dig. Kampanjen genomförs den 26 juni till och med den 7 juli. Via formuläret väljer du vilka dagar du kan vara med. Kampanjen har en obligatorisk utbildningsdag på Backagården i Höör den 19 juni. Du är under 30 år och när du deltar får du ersättning för förlorad arbetsförjänst av Kommunal.

Anmäl dig senast den 9 maj!

Koll på jobbet

Jag kan de här dagarna

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas enligt Kommunals personuppgiftspolicy i det syfte formuläret avser (T.ex. anmälan, bokning, enkät eller prenumeration). Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR.

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar