Avdelning Västs representantskap – november 2021


2021-12-02

Kommunal Västs höstmöte gick av stapeln den 27 november på TanumStrand, i Grebbestad. Över 200 förtroendevalda och anställda samlades för en dag som gick i kampandans tecken. "Det var verkligen en känsla av full fart framåt, med ett Kommunal Väst som är handlingskraftiga, närvarande och proffsiga!", säger vice ordförande, Elpida Georgitsi.

Repskap, avdelning Väst, 2021
Foto: Kommunal

Lördagen den 27 november blev en dag fylld av glädje, ambition och styrka. Representantskapet inleddes med "en positiv energiinjektion" i form av en digital inspirationsföreläsning, av och med Ami Hemviken.

Ami bjöd på både skratt och viktiga sanningar och pratade bland annat om vikten av att våga utmana våra beteenden för att fortsätta utvecklas, och att ge varandra positiv feedback även när det inte blir riktigt som vi tänkt oss.

Godta inte bara misstagen - applådera dem!

Ami Hemviken

17 kongressombud

Mötet valde 17 ombud och 17 suppleanter som representanter för avdelning Väst inför Kommunals kongress i maj 2022. 

Kongressombud, avdelning Väst
Foto: Kommunal

Stolta ombud tog plats på scenen och gratulerades av publiken med applåder och hejarop.

Budget och motioner

Lagt budgetförslag röstades igenom och motioner till både representantskap och kongress diskuterades, med inspel från många duktiga och engagerade talare.

Repska, avdelning Väst, 2021
Foto: Kommunal

Stolt och nöjd ordförande

Avdelningens ordförande, Sladjana Gustafsson, gav energi till mötesdeltagarna genom sitt positiva inledningstal och avslutande anförande. 

I dag är vi modiga. I dag är vi starka. I dag kommer vi att klara allt!"

Så beskriver Sladjana känslan efter mötet och tillägger: "Dagen präglades av gemenskap och styrka. Representantskapets ledamöter levererade - vi levererade tillsammans och framtiden är vår!"

Sladjana Gustafsson
Foto: Kommunal

Dela sidan