Månadens arbetsplatsombud i Västra Göteborg - Hanan Baalbaki


Sektion Västra Göteborg tänker varje månad presentera någon eller några av våra nästan hundra ombud. Först ut i april 2015 är Hanan Baalbaki.

Yrke: Stödpedagog på Bolleskärsgatan 60

Utbildning: Undersköterska

Arbetsplatsombud för Kommunal sedan: År 2010

Jag valde mitt jobb för att: Det är viktigt för mig att göra skillnad för mina medmänniskor, att kunna underlätta deras vardag.

Det bästa med mitt jobb är: Älskar att jobba med människor, att man ser framgång med de brukare man har hand om. Man ser en positiv förändring i deras vardag vilket gör att man blir glad av att veta att just jag har varit med och påverkat till detta positiva resultat.

Det sämsta med jobbet är: Tyvärr får man ofta inte den tiden man vill och behöver med sina brukare, man skulle behövt mer tid tillsammans. Andra saker som tyvärr också förekommer ofta är brist på kompetens hos personal, alltså man har inte den utbildningen som ibland skulle krävts. Brist på resurser på bland annat hjälpmedel som skulle underlätta både för brukarens och personalens del.”

Jag valde att bli arbetsplatsombud för att: Behovet fanns och arbetskamraterna röstade fram mig, vilket jag kände mig väldigt glad för. Varför jag ville bli det är för att jag vill att alla ska trivas och må bra på jobbet. En viktig sak för mig är att upprätthålla rättvisa då jag anser att ingen ska behandlas orättvist.

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar