Lönerevision, 1 maj och annat aktuellt från Kommunal Västra Hisingen


2016-04-08

Lite aktuellt från din sektion Västra Hisingen.

Västra Hisingens Hemtjänstprojekt fortskrider med probleminventering. Arbetsplatsombud och representanter från sektionen, har haft två möten. De ska fortsättningsvis, tillsammans med arbetsgivaren, hitta lösningar på de bekymmer som finns.

I samband med den lönervision som snart kommer, behöver sektionen veta alla medlemmars hela personnummer, namn och privata telefonnummer, samt den privata mail-adressen. Dessa uppgifter behövs också för medlemsregistret.

Vill du få direktinformation om avtalsrörelsen, kan du lämna din e-mail adress på Kommunals hemsida. Du kan också förlja avtalsrörelsen här www.kommunal.se/avtal16.

Snart är det Första Maj! Traditionsenligt träffas vi som ska gå med i demonstrationståget under Kommunals fana, utanför Folkteaterns foajé, en timma innan tåget går. Kolla i media!

I årets avtalsrörelse är det viktigt att vi är många som visar att vi värnar om välfärden! Hoppas att du kommer och går med!

Vårens medlemsaktivitet närmar sig! Har du/ni någon bra idé om vad den ska innehålla? Hör av dig! Vi tar emot alla förslag.

Vi hoppas ni alla får en härlig månad!

Styrelsen i sektionen för Västra Hisingen

Dela sidan