Linda Borg vann årets andra upplaga av Styrkepriset


Vi säger grattis till Linda Borg, som vann 2023 års andra deltävling "Värva en kollega", som är en del av värvningstävlingen Styrkepriset. En tävling hon själv inte visste att hon deltog i!

Linda Borg.
Linda Borg från Ludvika vann andra tertialets deltävling värva en kollega, som ingår i Styrkepriset 2023.
Foto: Kommunal.

Linda Borg vann årets andra deltävling "Värva en kollega" för att hon under denna period värvat flest kollegor till Kommunal.

Hur känns det? 

– Det känns både kul och bra men jag vet inte om det finns några fler kvar att värva nu, skrattar Linda, som inte ens visste om att hon hade deltagit i en tävling. 

Linda arbetar på Biskopsgårdens äldreboende, som har cirka 25 anställda plus vikarier. Hon är ganska ny som arbetsplats- och skyddsombud på sin arbetsplats men har varit medlem sedan slutet på 90-talet, då hon började arbeta som undersköterska.

Vilka är dina tips för att värva kollegor?

- Jag lägger upp det på ett speciellt sätt. Först frågar jag,  "är du med i Kommunal?" Sedan berättar jag för personen om vilka fördelar hen har med ett medlemskap och lämnar över en del information och material. En del vill läsa igenom på sitt modersmål. Efter det så återkommer jag efter en tid och hjälper dem skriva in sig som medlemmar.

Vad är det som gör att du lyckas så bra? 

-Jo för att jag är en gó och glad värmlänning!

Varmt grattis, Linda!  

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar