Häng med Kommunal Mitt till Furuvik i sommar

Kommunal Mitt erbjuder dig som är medlem att köpa entrébiljett och åkband till kraftigt rabatterat pris.

Möt Pelle Svanslös och Molly Sandén på Furuvik
Foto: Furuvik

Evenemanget är nu fullbokat

Alla biljetter till sommarens medlemsdagar på Furuvik har nu bokats. Det går därför inte längre att köpa biljetter.

Äntligen har det blivit dags för Kommunals familjedagar på Furuvik! I år har du möjlighet att träffa bland annat Pelle Svanslös och Molly Sandén.

Erbjudandet i korthet:
Entrébiljett: 60 kronor styck (max 4 stycken)
Ordinarie pris: 229-329 kronor styck

Åkband: 60 kronor styck (max 4 stycken)
Ordinarie pris: 170 kronor styck

Erbjudandet kan utnyttjas ett av följande datum:
12 juni (fullbokat)  •  6 juli (fullbokat)  • 13 augusti (fullbokat)  •  4 september (fullbokat)

Boka din biljett nu
Besök vår kampanj-sida för att boka dina biljetter direkt:
https://bit.ly/3MKqrWd

För att kunna beställa biljetter till medlemspris behöver du ditt medlemsnummer i Kommunal. Detta kan du hitta under Mina Sidor på vår hemsida.

FAQ (Vanliga frågor och svar)

Vi har under ett flertal år fått bra avkastning på eget kapital, det vill säga avdelningens pengar som har varit placerade i olika fonder/aktiviteter. Eventuell avkastning går alltid tillbaka till medlemmarna på olika sätt.

Kommunal Mitt har under ett flertal år genomfört Dessa dagar har varit mycket uppskattade och vi har därför valt att göra så även 2022.

Kommunal är en organisation där varje avdelning är sin egna juridiska person och ansvarar för sina egna medel och aktiviteter för medlemmarna i den avdelningen.


Andra avdelningar har andra aktiviteter som gäller för medlemmar i den avdelningen.

Den är cirka 2 miljoner.

Medlemsavgiften är beslutad i förbundsstyrelsen och lika i hela landet. En avdelning kan därför inte sänka medlemsavgiften för ”sina” medlemmar.

Det är tråkigt om det är så att någon som väldigt gärna vill besöka parken inte har möjlighet vid något av de här fyra datumen. Anledningen till att vi erbjuder ett datum per månad och att datumen ligger på en helgdag är för att så många som möjligt av 35 000 medlemmar ska kunna gå.

Vi erbjuder den här aktiviteten i samarbete med Furuviksparken och de har tagit hänsyn till besöksantal och övriga aktiviteter i parken när de erbjudit de här datumen till oss. Parken kommer vid de här tillfällena även vara öppen för övriga besökare, inte bara medlemmar i Kommunal.

Anledningen till att medlemmar inte kan välja datum fritt är flera;

  • att det inte får bli för många besökare i parken vid ett och samma datum, det ger inte en bra besöksupplevelse för någon besökare den dagen.
  • att Furuvikspakens bokningssystemet ska kunna hantera medlemmarnas bokningar på ett administrativt säkert och smidigt sätt.

Det är alltid svårt att hitta något som passa alla, och avdelningen har 35 000 medlemmar i olika ålder, med olika intressen och bostadsort med mera. Sedan är det självklart rent administrativt och skattelagstiftningsmässigt svårt att göra olika för så många personer.

Men eftersom vi i det här fallet har frågat medlemmarna och många av dem önskade att få besöka Furuviksparken har avdelningen följt den önskan. Och Furuviksparken tror vi har något som många uppskattar - karusellerna, titta på djuren, gå på ett uppträdande eller bara strosa runt och äta gott på en restaurang eller ha med picknik.

Du måste hinna få ditt medlemsnummer för att kunna nyttja erbjudandet. Det måste du ange när du bokar/köper dagsentré och åkband.

Att bli medlem i Kommunal går snabbt och enkelt. Normalt registrerar vi ett inträde inom ett dygn från det att det inkommit till oss. Medlemsnumret får man i välkomstbrevet som man får till Kivra inom ett dygn från att inträdet registrerats. Har man inte Kivra skickas brevet med posten och då är tiden beroende på postgången. Det kan ta upp till en vecka att få brevet med posten.

Anledningen till att vi erbjuder ett datum per månad och att tre av fyra datum ligger på en helgdag, är för att så många som möjligt av 35 000 medlemmar ska kunna gå.

Vi erbjuder den här aktiviteten i samarbete med Furuviksparken och de har tagit hänsyn till besöksantal och övriga aktiviteter i parken när de erbjudit de här datumen till oss. Parken kommer vid de här tillfällena även vara öppen för övriga besökare, inte bara medlemmar i Kommunal. att det inte får bli för många besökare i parken vid ett och samma datum, det ger inte en bra besöksupplevelse för någon besökare den dagen.

Vi har gått ut/kommer att gå ut med information via:

  • digitalt nyhetsbrev till de medlemmar som har registrerat sina mailadresser i medlemsregistret
  • med sms till de som har registrerat sina mobilnummer
  • hemsidan kommunal.se
  • intranätet
  • avdelningens Facebooksida.
  • information till vissa arbetsplatser via sektionerna

Om du inte fått vårt mailutskick trots att du registrerat din mailadress, kan det bero på att mailet hamnat i skräpposten, eller på ett tillfälligt tekniskt fel.

Oftast beror detta på att det tar en liten stund för mejlet att skickas ut. Det kan också vara så att mejlet har hamnat i din mapp för skräppost. Om du har kollat skräpposten och ännu inte fått någon bekräftelse kan du mejla till event@furuvik.se

Eftersom det är ett medlemsevenemang behöver åtminstone en i sällskapet som besöker Furuvik vara medlem i Kommunal Mitt.

Det finns inte längre några restriktioner kopplade till pandemin. En allmän rekommendation från Folkhälsomyndigheten är att stanna hemma om man har symptom på covid-19.

Om du har frågor kopplade till ditt besök på Furuviksparken rekommenderar vi dig att besöka deras hemsida (www.furuvik.se). Där kan du läsa mer om vad som finns att se och göra i parken, hur man hittar dit och hur du kontaktar parken.

We offer you as a member of Kommunal Mitt discount on entry and tickets to unlimited rides (åkband) to Furuvik

The offer in brief:

Day admission: SEK 60 (maximum 4 tickets) 
Unlimited rides: SEK 60 (maximum 4 tickets) 

The offer can be used on one of the following days: 
Sunday 12 June 
Wednesday, July 6th 
Saturday 13 August 
Sunday, September 4th 

The booking opens on 2 May.


More information is sent regularly to members of Kommunal Mitt who have a registered e-mail address or telephone number.

Dela sidan