Förbundsmöte 2023

Den 12 juni 2023 äger Kommunals förbundsmöte rum i Stockholm. Förbundsmötet granskar verksamheten och behandlar frågor om ekonomi och ansvarsfrihet.

Texten "Förbundsmöte 2023 - Framtidstryggarna" i ljusgul text mot vinröd bakgrund
Foto: Kommunal

Om förbundsmötet

Förbundsmötet är en återkommande mötesform en gång om året de år som det inte är kongress. Mötets deltagare, ombuden, har i uppdrag att granska förbundets verksamhet och behandla frågor om ekonomi och ansvarsfrihet.

Deltagarna är kongressombuden från senaste kongressen. De 188 ombuden till kongressen väljs på tre år och kallas även till förbundsmöten de två mellanliggande åren fram till nästa kongress. Ombuden ska representera hela Kommunal, och kommer från olika delar av landet och har många olika yrken. 

Följ mötet via direktsändning

Kommunal sänder direkt från förbundsmötet måndag den 12 juni. 

Till direktsändning

Kommunal Live med Avtalsnytt

Kommunal Live med Avtalsnytt sänder direkt från förbundsmötet. Med hela ledningen på plats ser vi fram emot ett spännande samtal. Vad händer med planerna på ett studerandemedlemskap? Vilka slutsatser kan dras från den lönepolitiska utredningen? Hur blir det med medlemsavgiften? Dessutom senaste nytt från avtalsrörelsen. Nya avtal har tecknats inom privat vård och omsorg, vad är nu på gång? 

Sänds på måndag den 12 juni klockan 15.00-15.30. Missa inte det! 

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar