Västerbotten

I Kommunal Västerbotten är vi drygt 18 600 medlemmar. Avdelningskontoret uppgift är att samordna och stötta Kommunals sektioner i länet. Som medlem vänder du dig i första hand till din sektion med dina frågor och funderingar

Gösta Skoglundsväg 33 Umeå
Kommunal Västerbotten
Foto: Kommunal Västerbotten

Kontaktuppgifter till just din sektion hittar du längre ner på den här sidan. Du kan också logga in på Mina Sidor där du hittar kontaktuppgifterna och ser vilken sektion du tillhör. Här kan du också kolla så vi har rätt e-post och mobilnummer till dig och givetvis ändra om det behövs.

Gilla oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om erbjudanden, inbjudningar, vad som händer och är på gång inom Kommunal och Kommunal Västerbotten.

Vi anordnar fackliga kurser, cirklar och utbildningar som du kan läsa mera om här.

Om du inte skulle få tag i din sektion eller fackliga ombud kan du även ringa eller maila Kommunal Direkt. De kan hjälpa dig mellan 08:00 – 18:00 måndag till fredag.

På avdelningskontoret arbetar vi med utbildning, stöd och rådgivning till våra sektioner. Här är våra ombudsmän placerade, de har till uppgift att biträda sektionerna och du som medlem i till exempel rättshjälpsärenden och andra tvister.

Besöksadress

Gösta Skoglunds väg 33

90736 UMEÅ

Postadress

Gösta Skoglunds väg 33

90736 UMEÅ

Öppettider

Måndag - torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:00 Lunchstängt 11:30-12:30

Kategorier

Dela sidan