Västerbotten

Kommunal Västerbotten är en avdelning med sektioner runt om i hela länet - från inland till kust. I dag är vi runt 18 000 medlemmar - välkommen du också!

Kommunal
Kommunal Västerbottens avdelningskontor i Umeå.
Foto: Kommunal

Behöver du stöd och hjälp i en fråga?

Om du som medlem behöver stöd och hjälp vänder du dig i första hand till ditt arbetsplatsombud eller skyddsombud på din arbetsplats. 
Om det inte finns några ombud på arbetsplatsen vänder du dig till din lokala sektion. Genom att logga in på Mina Sidor kan du se vilken sektion du tillhör och hitta de kontaktuppgifter du behöver.  Alla sektioner som ingår i Kommunal Västerbotten kan du också hitta längst ned på denna sida.

Om du inte skulle få tag i sektion eller fackliga ombud kan du även ringa eller maila Kommunal Direkt. De kan hjälpa dig mellan 08:00 – 18:00 måndag till fredag.

Som medlem är du försäkrad via Folksam

Som medlem hos Kommunal Västerbotten har du många förmåner - bland annat ingår flera viktiga försäkringar via Folksam i ditt medlemskap. 

Men, det är inte lätt att ha koll på allt. Därför erbjuder Kommunal dig en kostnadsfri distansrådgivning med Folksam - där du får gå igenom alla dina försäkringar och din pension under cirka 1 timme.

Lär dig mer om facket - gå en kurs!

Vill du vässa dina kunskaper kring fackligt arbete? 
Vi erbjuder kurser både för dig som medlem och förtroendevald. 

Fackliga utbildningar och kurser

Vill du semestra i härliga Tärnaby?

Du som medlem i Kommunal kan hyra stugor och lägenheter till förmånliga priser i Tärnaby. Läs mer och boka ditt boende på länken nedan!

Stugor och lägenheter i Tärnaby

Följ oss gärna på Facebook för att få mer information om medlemsaktiviteter och annat som är aktuellt.

Kommunal Västerbotten på Facebook

Avdelningskontoret ligger i Umeå, och där arbetar vi framför allt med att stötta våra sektioner.  Här är även våra ombudsmän placerade, de har till uppgift att biträda sektionerna och dig som medlem i till exempel rättshjälpsärenden och andra tvister.Kontaktuppgifter ser du nedan. 

Besöksadress

Gösta Skoglunds väg 33

90736 UMEÅ

Postadress

Gösta Skoglunds väg 33

90736 UMEÅ

Öppettider

Avdelningskontoret är stängt 23 - 25 maj för personalkonferens. Ordinarie öppettider nedan. Måndag - torsdag 08:00 - 16:00 Fredag 08:00 - 15:00 Lunchstängt 11:30-12:30

Kategorier

Dela sidan