Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa

Boka arbetsplatsbesök med din sektion i Kommunal Mitt

Här kan du som är medlem i Kommunal boka in arbetsplatsbesök med din lokala sektion i Kommunal Mitt. Kommunal Mitt täcker Gävleborgs och Uppsala län.

Ni kanske är många nya på jobbet som inte är medlemmar i facket och som vill ha information om Kommunal? Kanske vill du och dina kollegor få svar på en specifik fråga gällande er arbetsmiljö? Eller var det längesen vi var hos er och ni bara vill att vi ska hälsa på?

Vi kommer gärna och besöker din arbetsplats. Stäm av med dina kollegor och fyll sedan i formuläret nedan så återkommer din sektion i Kommunal Mitt till dig inom kort.

Vi vet att det ibland inte fungerar att komma till just din arbetsplats. Då bokar vi istället ett möte utanför arbetsplatsen där vi kan prata. Kanske över en kopp kaffe eller te?

Arbetsplatsbesök under corona

I dessa coronatider kan vi inte besöka era arbetsplatser som så vi vanligtvis gör, och många arbetsplatser har även infört besöksförbud. Vi träffas genom att hålla distansen och i första hand utomhus.

Här bokar du arbetsplatsbesök
Fält med * är obligatoriska att fylla i.
Fyll i ditt fullständiga namn
Fyll i ditt personnummer med tio siffror. Exempel 130319-2320.
Fyll i upp till tre datum då det fungerar att besöka din arbetsplats. Om du inte fyller i något förslag på datum kommer sektionen att kontakta dig för tidsbokning.
Fyll i hur många som kommer att delta på arbetsplatsbesöket på din arbetsplats. Om du är osäker på det exakta antalet går det bra att skriva ett ungefärligt antal.
Du kan logga in på Mina sidor, längst upp till höger, för att se vilken sektion du tillhör. Om du inte kan logga in på Mina sidor, ring Kommunal Direkt på telefonnummer 010-442 70 00.

Kategorier

Mitt