Boka arbetsplatsbesök med din sektion i Kommunal Mitt

Här kan du som är medlem i Kommunal boka in arbetsplatsbesök med din lokala sektion i Kommunal Mitt. Kommunal Mitt täcker Gävleborgs och Uppsala län.

Ni kanske är många nya på jobbet som inte är medlemmar i facket och som vill ha information om Kommunal? Kanske vill du och dina kollegor få svar på en specifik fråga gällande er arbetsmiljö? Eller var det längesen vi var hos er och ni bara vill att vi ska hälsa på?

Vi kommer gärna och besöker din arbetsplats. Stäm av med dina kollegor och fyll sedan i formuläret nedan så återkommer din sektion i Kommunal Mitt till dig inom kort.

Vi vet att det ibland inte fungerar att komma till just din arbetsplats. Då bokar vi istället ett möte utanför arbetsplatsen där vi kan prata. Kanske över en kopp kaffe eller te?

Kommunals logga mot rosa bakgrund
Foto: Kommunal

Här bokar du arbetsplatsbesök

Fyll i ditt fullständiga namn
Fyll i ditt personnummer med tio siffror. Exempel 130319-2320
Fyll i upp till tre datum då det fungerar att besöka din arbetsplats. Om du inte fyller i något förslag på datum kommer sektionen att kontakta dig för tidsbokning.
Du kan logga in på Mina sidor, längst upp till höger, för att se vilken sektion du tillhör. Om du inte kan logga in på Mina sidor, ring Kommunal Direkt på telefonnummer 010-442 70 00.

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas enligt Kommunals personuppgiftspolicy i det syfte formuläret avser (T.ex. anmälan, bokning, enkät eller prenumeration). Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR.

Kategorier

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar