Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet

Anmälan till medlemsutbildning i Enköping-Håbo

OBS! Båda dessa medlemsutbildningar har redan blivit fullbokade och går inte längre att anmäla sig till. Under nästa år kommer fler utbildningstillfällen och du som har dina kontaktuppgifter registrerade i Mina Sidor kommer att bli informerade om dessa via mejl och/eller sms så fort utbildningsdatumen är satta.

Du som är medlem i Kommunal Enköping-Håbo men som ännu inte har gått Kommunals medlemsutbildning har fortfarande möjlighet att göra det i år. 

Under tre heldagar får du kunskaper om fackföreningens roll på arbetsplatsen och i samhället. Du får efter utbildningen större förståelse för samband, värderingar, målsättningar och orsaker till de olika villkoren på arbetsplatsen.

Betald utbildning

För att kunna gå utbildningen när du arbetar söker du "Tjänstledigt för fackliga studier utan lön" hos din arbetsgivare. Utbildningen är betald via LO:s stipendium och du får 952 kr/dag skattefritt. 

Utbildningsdatum och sista anmälningsdag

Utbildningen sker digitalt så du behöver tillgång till en dator med kamera och ljud för att kunna delta. 

  • Utbildningsdatum 23-25 november. Sista anmälningsdag 26 oktober. OBS! Denna utbildning är fullbokad.
  • Utbildningsdatum 7-9 december. Sista anmälningsdag 8 november. OBS! Denna utbildning är redan fullbokad och går inte längre att anmäla sig till. Under nästa år kommer fler utbildningstillfällen och du som har dina kontaktuppgifter registrerade i Mina Sidor kommer att bli informerade om dessa via mejl och/eller sms så fort utbildningsdatumen är satta. 

Den här utbildningen riktar sig till dig som inte tidigare har gått någon utbildning via Kommunal och som inte är fackligt förtroendevald.

Anmäl dig så här

Du anmälar dig till en medlemsutbildning genom att fylla i formuläret nedan. Där skriver du vilken av höstens medlemsutbildningar du önskar gå genom att fylla i ett av utbildningsdatumen. OBS! Dessa utbildningar är redan fullbokade och går inte längre att anmäla sig till.

Frågor?

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Kommunal i Enköping-Håbo via mail, enkoping-habo.mitt@kommunal.se, eller telefon 010-442 82 36.

Skriv vilket utbildningsdatum du önskar gå utbildningen. Observera att du måste kunna gå utbildningens samtliga tre dagar.