Hoppa över menyn och gå direkt till innehåller
Anpassa

Stugor i Transtrand - Kommunal Bergslagen

Dalafjällen - Hemfjällstangen Kommunal Bergslagen hyr ut fyra stugor, varav en är parstuga, i Transtrand, ca 10 km från Kläppen och Lindvallen i Sälen.

Beskrivning om stugorna

Stuga 1 - 4 på Furustigen, parstugan med lägenhet 1 och 2 helrenoverades till årsskiftet 2012-2013. Stuga 3 och stuga 4 färdigrenoverades invändigt till årsskiftet 2014-2015. Även en tvättstuga i källaren till parhuset blev färdigt till årsskiftet 2014-2015. Den kan användas av samtliga hyresgäster.

Stuga 1 och 2 (parhuset) har två sovrum med totalt fyra bäddar i våningssängar. Stuga 3 och 4 har också i grunden fyra bäddar. Ett sovrum med dubbelsäng samt ett sovrum med "kärlekssäng" (bred nedre säng, normal överslaf), vilket innebär att det finns "möjlighet" för upp till tre personer att använda detta sovrum. I stuga 4 är det tillåtet att ha med sig husdjur.

Stuga 5 belägen på Rönnstigen har åtta bäddar.

Allmänt om stugorna, köksdelen i husen är fullt utrustade med kyl/frys, spis, micro, kaffebryggare och vattenkokare mm. I stuga 1-4 finns diskmaskin. I samtliga stugor finns öppen spis/braskamin i vardagsrum/allrum  samt badrum med toalett och dusch. Platt-TV med marksänt utbud av gratiskanaler finns. Du kan ta med dig ditt eget  boxerkort så kan du se hela ditt egna abbonemangsutbud. Bredband finns i alla stugor.

I stuga 3,s källare finns bastu, duschar och toalett som kan användas av samtliga hyresgäster som hyr på Furustigen. Stuga 5 på Rönnstigen har motsvarande faciliteter i sin källare. Även torkskåp finns i stuga 5.

Stugbyte sker söndagar hela veckor. Stugbyte sker söndagar eller torsdagar för halva veckor. Nyckel lämnas senast klockan 12:00 och hämtas av ny hyresgäst tidigast klockan 15:00 på Bompabacken. Bokningsbekräftelse medtas för att kunna kvittera ut nyckel.

För mer information och bokning når du oss på telefon 010-442 81 34.