Webb-tv: Kommunalaren som blivit kändis på Instagram


I Kommunal-Nyheterna får du möta Fredrik Rosell, förskolekock och medlem i Kommunal. Han gör just nu succé på Instagram med sina bilder av den aptitretande maten på förskolan. Men först i programmet summerar vi kongressen och konstaterar att Kommunal fått en nystart.

I det sista avsnittet av Kommunal-Nyheterna sammanfattar vi kongressen som gett Kommunal en rejäl nystart. Ny förbundsordförande, ledning och styrelse valdes. De får med sig en stor  mängd offensiva beslut som kongressen klubbade under fyra intensiva dagar. Tobias Baudin, nyvald förbundsordförande, berättar om hur han vill ta Kommunal framåt.

Vi hälsar också på förskolekocken Fredrik Rosell på jobbet. Han älskar sitt jobb och brinner för att ge barnen bra mat till en kostnad som ryms inom budgeten. Just nu sprids hans bilder på sociala medie-plattformen Instagram där allt fler upptäcker hans bilder på förskolans goda mat.

Det här är det sista avsnittet av Kommunals nyhetsprogram Kommunal-Nyheterna. Kommunal kommer att fortsätta göra webb-tv, men i annat format. Håll utkik här på webben under hösten.

Kategorier

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar