Årets Styrkegala


Vinnarna av Styrkepriset 2023 hyllades i år med en glittrande gala i Stockholm. Det blev en fullspäckad dag med inspirerande tal, föreläsningar och prisutdelning!

Styrkegalan 2024
Foto: Kommunal

När vi är många, kan vi göra mer. Att värva kollegor på arbetsplatsen är en viktig insats för att vi ska kunna växa och bli fler stolta medlemmar i Kommunal. Den sektion och de medlemmar som har lyckats bäst i värvningen under ett år tilldelas Styrkepriset!

Den 1 mars hölls Styrkegalan i Stockholm för prisutdelning till vinnarna. Inbjudna till galan var den sektion som har värvat flest medlemmar och de två personer från varje avdelning som har värvat flest inom kategorin Värva en kollega. Sammanlagt deltog ett 60-tal personer på galan.

Ordförande Malin Ragnegård var självklart på plats och talade om vikten av att vi värvar fler och den skillnad vi kan åstadkomma när vi är många som strävar åt samma håll.

Zinat Pirzadeh, komiker och skådespelare, höll en föreläsning som bjöd på både skratt och allvar. Fokus var medmänsklighet, solidaritet och mångfald. Zinat tipsade om hur Kommunal kan bli en ännu starkare och bättre organisation.

Under kvällen var det dags för prisutdelning – som hölls av Kommunals andre vice ordförande Jessica Leiding.

Vinnare av Styrkepriset 2023

Uppsala äldreomsorg
Den sektion som värvat flest medlemmar under 2023 var sektion Uppsala Äldreomsorg.
Foto: Kommunal
Vinnare av styrkepriset 2023, Ioannis Póvoa Papadopoulos, får priset av Jessica Leiding
Den som värvat flest medlemmar på sin arbetsplats var Ioannis Póvoa Papadopoulos som värvat 16 medlemmar.
Foto: Kommunal

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar