Medlemsutbildning Kommunal Mellersta Norrland - Medlem i Facket 2


Den här kursen är tvärfacklig och arrangeras av ABF. Din arbetssituation är kopplad till politiska beslut. Den här kursen går igenom varför Kommunal arbetar med politisk påverkan och hur den i slutändan kan påverka ditt arbete.

Nu kan du gå en digital kurs med Kommunal HAV
Medlemsutbildning
Foto: Scandinav/Jansen

Att förändra dina arbetsförhållanden handlar ibland om att påverka politiska beslut. Eftersom du som medlem i Kommunal arbetar i kommunal verksamhet, eller via entreprenad, är det politikerna som har makten över dina arbetsvillkor. I den här utbildningen lär du dig hur fackföreningarna arbetar för att påverka beslutsfattare på kommun-, region- och riksdagsnivå.

Du får också reda på hur de olika beslutsvägarna fungerar i kommuner och riksdag samt en inblick i varför facket och politiken hänger ihop. Kursen ger dig också kunskap om våra politiska ideologier och värderingar. 

Denna kurs går under tre dagar

Anmäl dig i formuläret nedan:

Välj ett utbildningstillfälle:
Behöver du Logi? (Bor du 10 mil från utbildningsorten kan du få logi)

Jag godkänner att mina personuppgifter behandlas enligt Kommunals personuppgiftspolicy i det syfte formuläret avser (T.ex. anmälan, bokning, enkät eller prenumeration). Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR.

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar