Förbundsledningen på turné runt hela landet


Med start denna vecka åker hela Kommunals förbundsledning ut på en turné till alla tretton avdelningar. Syftet är att träffa alla avdelnings- och sektionsordföranden för att diskutera Kommunals fortsatta förändringsresa.

För ett år sedan träffades alla ordföranden i Stockholm för att diskutera Kommunals utmaningar och behov - för att bygga ett starkare Kommunal. Då var fokus på förändringsdialogen ”Kommunal vaknar”, och Tuppen presenterades. Nu är det dags för nästa steg på förändringsresan.

Under de kommande fyra veckorna besöker därför Tobias Baudin, Lenita Granlund, Per Holmström och Lisa Bengtsson, två och två, samtliga tretton avdelningar för att träffa avdelningen och alla sektionsordföranden.

Kommunal har jobbat stenhårt och nu är det fler medlemmar och potentiella medlemmar som vet att Kommunal vill förändras. Vi tillsammans måste ta Kommunal mot framtiden, och det arbetet sker just nu. Det behöver vi visa medlemmarna! Kommunal snackar inte bara – vi levererar, säger Tobias Baudin.

På agendan står samtal om framgångsexempel, utmaningar, mål och förutsättningar för Kommunals fortsatta förändringsarbete. Utöver gemensamma diskussioner kommer även halva dagen ägnas åt ett arbetsplatsbesök.

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar