Boka en försäkringsgenomgång med Folksam


Sektion Nordosts medlemmar är välkomna på personliga genomgångar av försäkringar och pensioner i ett samarbete mellan Folksam och Kommunal sektion Nordost.

Du får träffa en certifierad rådgivare som jobbat på Folksam i många år.  Sedan oktober 2016 besöker hon arbetsplatser och fackliga expeditioner i Roslagen/Stockholm norr för att hjälpa fackliga medlemmar med både försäkringar och pensioner.

Hur går då ett möte till?

Ett möte tar en timme. Du och rådgivaren går igenom hur du är försäkrad på arbetstid och även på fritiden, vid skador och vid sjukdomar. Vi tittar också på hur resten av familjen är skyddade.

Vi går igenom vad bland annat ditt hem, bil, husdjur och båt har för skydd. Några vill utnyttja sina rabatter och fördelar via Kommunal och Folksam – andra vill inte det. Man gör precis som man vill.
Rådgivarens uppgift är att upplysa om vad som eventuellt saknas.

Pensionen 

Vi går igenom alla olika delar av pensionen. Detta brukar vara en djungel för de flesta.
"Hur har mina fondplaceringar gått?", "Är mina pengar skyddade om jag dör?, "Kan jag flytta ihop tjänstepensionerna och förenkla inför pensionen?", "Sparar jag själv?", "Hur mycket bör jag spara?", "Hur kommer min pension att se ut?".
Allt detta gås igenom och det brukar vara väldigt uppskattat. Detta är verkligen en medlemsförmån.

Mötet äger rum i en lokal i anslutning till den lokala fackexpeditionen i den kommun där du arbetar. Är ni flera på en arbetsplats, exempelvis 3-5 st, så kan rådgivaren också komma till er under en dag. Du behöver ha ett mobilt bank-id och legitimation med dig.

Ring rådgivaren för att boka in en tid.
Välkommen!

Julia Krokstedt
Certifierad kundrådgivare, Kundservice arbetsplats
Folksam
Bredgränd 14, plan 4, 753 20 Uppsala
Telefon: 018-17 98 13
Mobil: 076-762 20 92
julia.krokstedt@folksam.se
http://www.folksam.se

Kommunal Nordost
010-442 90 18

Kategorier

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar