Mitt Kommunal nummer 6 2023


Här hittar du allt du behöver för att maxa medlemskapet! Senaste nytt, bra-att-veta, inspiration och tips. Kika här i varje nummer, så lovar vi att ge dig full koll.

En barnskötare sitter i skogen med en grupp barn.
Foto: Kommunal

Vinn en biljett till Gothia Kompetens årliga digitala barnskötarkonferens

Nu har du möjlighet att vinna en biljett till Gothia Kompetens årliga Barnskötarkonferens 2023!
Kommunal lottar ut tio biljetter till barnskötare som värvat en kollega mellan 1 juli 2023 och 30 september 2023 och bjuder på en dag fylld med inspiration, kunskap och praktiska verktyg skräddarsydd just för dig som jobbar som barnskötare. 
Anmäl dig till utlottningen på kommunal.se/barnskotaren2023
Värva, anmäl och ta chansen. Lycka till!
Sista anmälningsdag är 1 oktober 2023. Vinnarna kommer att kontaktas i oktober.

Passa på att värva kolleger nu i höst

När vi  är många kan vi göra mer och just nu får du som värvar en medlem ett presentkort på 200 kronor. Dessutom får nya medlemmar rabatt på medlemsavgiften - tre månader för 160 kronor! Läs mer på www.kommunal.se/kollega

Gör värvningen enklare med Kommunals argumentationsbank

www.kommunal.se/varvningsguiden hittar du en guide med praktiska tips, argument och saker att tänka på när du värvar en ny medlem till Kommunal. Materialet du kan använda dig av är uppdelat i vad som är bra att ha med sig före, under och efter en värvning.
Tack vare dig som värvar kan Kommunal växa och bli ännu starkare vid förhandlingsbordet, och medlemmarna starkare på arbetsplatsen. Lycka till!

Betala medlemsavgiften med autogiro – snabbt, smidigt och säkert!

Att skaffa autogiro tar bara någon minut och ger trygghet varje månad. Hos vissa arbetsgivare dras medlemsavgiften direkt på lönen. Ett betalsätt som flera banker kommer att avsluta. Logga in på din Internetbank och välj autogiro redan idag för att vara på den säkra sidan. Snabbt och enkelt för dig som är medlem i Kommunal. Och du, tipsa en kollega! 
Läs mer om autogiro på www.kommunal.se/autogiro

Regnet det bara öser ner - men än är det inte försent att hitta lite sol i höst

Är du en av dem som går och funderar över att boka en solsemester i höst för att krama ur det sista ur sommaren? Glöm då inte att logga in på Mina Sidor och där ta del av medlemsrabatten hos Apollo på 800 kronor. 
Betalar du dessutom med Kommunalkortet Mastercard har du riktigt bra försäkringar för resan och en eventuell hyrbil. Du kan spara pengar med dina medlemsförmåner. Läs mer om dina medlemsförmåner på www.kommunal.se/minasidor

Kategorier

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar