Mitt Kommunal nummer 1 2024


Här hittar du allt du behöver för att maxa medlemskapet! Senaste nytt, bra-att-veta, inspiration och tips. Kika här i varje nummer, så lovar vi att ge dig full koll.

Tre brandmän pratar i lunchrummet.
Foto: Kommunal

Tipsa en kollega om Kommunal

Nyfiken på medlemskap i Kommunal? Är du eller någon du känner nyfiken på att bli medlem i Kommunal, men vill veta mer om vad det innebär? Tipsa oss, så tar vi kontakt och berättar mer. 
Så här gör du för att tipsa oss: Skicka ett sms till 71140 med ordet Tipsa följt av ett mellanslag. Skriv sedan namn, mobilnummer och mejladress till personen som är intresserad  (du behöver ej skriva båda). Gärna en tidpunkt när hen vill bli uppringd. Vi återkommer inom kort, alltid inom en vardag!

Sök fackligt feministiskt stipendium

Jämställdhet och lika villkor är en central del av den fackliga kampen för rättvisa och ingår i fackföreningsrörelsens vision om det jämlika samhället. LO har därför inrättat ett årligt stipendium på 50 000 kronor inom området facklig feminism.  Brinner du för det fackliga jämställdhetsarbetet? Eller känner du någon som borde söka?
Läs mer om Fackligt feministiskt stipendium.
Sista ansökningsdag är 31 januari 2024!

3314

nya medlemmar blev vi i Kommunal under 2023! Det är ett styrkebesked, låt oss fortsätta den resan tillsammans och under 2024 värva ännu fler medlemmar. Du har väl inte missat att Värva Kollega premien gäller under hela 2024 och vi har även rabatt för nya

Betala medlemsavgiften med autogiro - snabbt och enkelt

1. Logga in på din internetbank. Leta upp autogiroanmälan, sök upp Kommunal Fackförbundet (bg 5327-8362) och klicka på Anmäl/Ansök.
2. Välj vilket konto autogirot ska dras från.
3. Fyll i betalarnummer (ditt personnummer, ange 10 siffror) och bekräfta autogiroanmälan. Klart!

När allt är klart får du ett brev om godkänt autogiro. Fortsätt betala medlemsavgiften som vanligt tills du ser att medlemsavgiften har börjat dras via autogiro från ditt konto. Autogiro dras den 27:e i månaden. Om täckning saknas på förfallodagen, görs ytterligare dragningsförsök kommande bankdagar.
Du kan läsa mer om autogiro på www.kommunal.se/autogiro

Var med och stötta IF Metalls Teslastrejk

I Sverige gäller den svenska modellen med kollektivavtal och schyssta villkor. Därför står Kommunal bakom IF Metalls krav att detta även ska gälla de anställda på Tesla.
I en digital kampanj har vi tagit fram förslag på mejl som du enkelt kan skicka från din mejladress till Teslas huvudkontor. Du kan också stödja genom att dela våra bilder och texter i sociala medier.
Läs mer och engagera dig på https://delta.kommunal.se/

Kategorier

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar