Hoppa över menyn och gå direkt till innehåller
Anpassa

Kalixsektionen värvningsbäst i juni

Ingela Brännvall-Bergdahl  och Sirpa Marjeta
Ingela Brännvall-Bergdahl och Sirpa Marjeta, två femtedelar av Kalixsektionen, som värvade bäst i juni.
Foto: Privat
2017-07-04
Sektionen i Kalix jublar - i juni var den bäst i landet på att värva nya medlemmar.

Under tre månader har Kommunals sektioner ”tävlat” om att locka flest nya medlemmar. När juni summerades var det Kalix som var bäst i landet.

- Jättekul, vi bara hoppar omkring här av glädje, säger Ingela Brännvall-Bergdahl, Kalixsektionen.

Sektionerna i Norrbotten har varit bäst två av tre kampanjmånader. Pajala var bäst i april och är just nu i Almedalen – en vistelse där var priset den månaden.

Kalixsektionen belönas med en resa till Stockholm för hela sektionsstyrelsen, som jobbat intensivt med medlemsvärvningen under juni. I sektionsstyrelsen ingår Ingela Brännvall-Bergdahl, Sirpa Marjeta, Maria Andersson, Anna Johansson och Mona Rosenlid.

- Vi har haft lite mindre av övriga ärenden under juni och då har vi haft tid att satsa på medlemsvärvningen, säger Ingela Brännvall-Bergdahl.

Värvningssatsningen ledde till en jordskedsseger. Kalix med cirka 1200 medlemmar ökade medlemsantalet med över tre procent och var nästan en hel procentenhet bättre än månadens tvåa Olofsström.

Tack vara sina flitiga sektioner så har Kommunals Norrbottensavdelning varit landets bästa värvaravdelning under såväl maj som juni.