Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa

Information från Kommunal Sydost

Info från Kommunal
Info från Kommunal
Foto: Kommunal
2020-03-16
Inställd utbildning. Fram till den 31 december kommer vi på grund av coronapandemin starkt begränsa de utbildningar som planerats i Kommunal Sydost. Vi följer direktiven från Folkhälsomyndigheten, som innebär att Kommunal genomför endast fysiska utbildningar i mindre grupper, samt digitala utbildningar. Om en redan inbokad utbildning blivit inställd kommer du att få mer information via mail/sms, och du ombeds att ta kontakt med din arbetsgivare och berätta att utbildningen är inställd och att du återtar din tjänstledighet. Om du blir nekad att arbeta, kontakta din sektion, eller AO/SO för vidare information.

Kommunal följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och iakttar stor försiktighet av omsorg om alla och för att minimera risk för smittspridning. Detta innebär att Kommunal genomför endast fysiska utbildningar i mindre grupper, samt den digitala, till och med den 31 mars.

Du som berörs av detta ombeds nu omgående att ta kontakt med din arbetsgivare och berätta att utbildningen är inställd och att du återtar din tjänstledighet. Om du blir nekad att arbeta, kontakta din sektion för vidare information om ersättning för förlorad arbetstid.

Länk till kontaktuppgifter till sektioner i Kommunal Sydost:

https://www.kommunal.se/avdelning/sydost

Om du inte når din sektion kan du kontakta Kommunal Sydost:

mail: sydost@kommunal.se telefon: 010-442 7000

Facebook: https://www.facebook.com/Kommunal-Avd-Sydost

 

Här nedan finns bra och viktiga länkar:

Information om Corona-viruset: https://www.kommunal.se/nyhet/fragor-och-svar-med-anledning-av-coronavir...

Kontaktuppgifter till sektionerna: https://www.kommunal.se/avdelning/sydost

Facebook: https://www.facebook.com/Kommunal-Avd-Sydost

Instagram: https://www.instagram.com/kommunal_avd_sydost

Appen Nära dig- för dig som är förtroendevald: https://www.kommunal.se/nyhet/nara-dig-ny-app-dig-som-ar-fortroendevald-...

Digital medlemsutbildning: https://lardigmer.kommunal.se

Tillsammans är vi starka, tillsammans håller vi ihop och hjälps åt, vi är Kommunal, vi gör skillnad varje dag på arbetsplatser runt om i landet.

Kategorier

Sydost