Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa

Årets Skydds- och Arbetsplatsombud utsedda

Årets AO och SO.
Carola Berggren och David Andersson - Årets Skyddsombud respektive Arbetsplatsombud 2018. Utmärkelsen delades ut av Zara Leghissa, avdelningsordförande (i mitten).
Foto: Tommy Ström
2019-01-30
Kommunal Norrbotten har utsett Carola Berggren, Piteå, och David Andersson, Kalix, till Årets Skyddsombud respektive Årets Arbetsplatsombud 2018.

Avdelningsordförande Zara Leghissa delade ut diplom och presenter till duon vid en ceremoni på avdelningskontoret i Luleå.

I motiveringen till Carola Berggrens utmärkelse står bland annat: ”Under ett års tid har hon som nyvalt skyddsombud kämpat för sin och sina arbetskamraters psykiska arbetsmiljö … och lagt ner själ och hjärta för att försöka få en fungerande arbetsplats där de kan må bra.”

I motiveringen till David Andersson utmärkelse står bland annat: ”Han har en bra kontakt med och ett gott förtroende hos sina medarbetare, genom att vara lyhörd och möta människorna där dom är… han jobbar med att alla ska trivas och att allas frågor är lika mycket värda.”

Kommunal organiserar cirka 19 000 medlemmar i Norrbotten och har expeditioner i samtliga kommuner, samt på regionens sjukhus. Utmärkelserna Årets Skyddsombud och Årets Arbetsplatsombud delas ut årligen.

Kategorier

Norrbotten