Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa

Norrbotten har utsett Årets arbetsplats-och skyddsombud 2019

Carolina Isaksson Årets SO och Marina Öhrvall Årets AO
Carolina Isaksson Årets SO och Marina Öhrvall Årets AO
Foto: Anna Backman
2020-02-12
Idag har två viktiga och duktiga medlemmar uppmärksammats: Marina Öhrvall som blivit utsedd till Årets arbetsplatsombud 2019 och Carolina Isaksson som blivit utsedd till Årets skyddsombud 2019.

Idag har de tagit emot var sitt diplom av Kommunal Norrbottens avdelningsordförande Zara Leghissa. På diplomet finns fina motiveringar till varför just dem blivit utsedda.

På Marinas diplom kan man läsa att hon är Kommunals ansikte utåt på arbetsplatsen och är fantastisk på att värva nya medarbetare som medlemmar i Kommunal. Hon är fackligt engagerad och håller arbetsplatsen uppdaterad på vad som händer inom Kommunal.

Om Carolina kan vi läsa att hon är en är en drivande tjej som brinner för sin och sina kollegors arbetsmiljö. Hon har lämnat in begäran om arbetsmiljöåtgärder till arbetsgivaren som inneburit positiva förändringar för arbetskamraterna då personalen nu har fått tid för kringuppgifter som administration och gångtider i schemat. Hon har goda kunskaper i arbetsmiljöfrågor och är inte rädd att ta tag i problem

Stort och varmt grattis till er båda! Tänk vilken skillnad ombud ute på arbetsplatserna gör!

(Kommunal Norrbotten utser även årets arbetsplatsombud och skyddsombud 2020, så har ni också duktiga och engagerade ombud på er arbetsplats -nominera dem! Antingen genom att kontakta er sektion eller genom att maila till norrbotten@kommunal.se. Avdelningsstyrelsen utser vilka som blir utsedda för 2020 på styrelsens möte i december.)

Kategorier

Norrbotten