Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa
Försäkringsrådgivning
Försäkringsrådgivning
Foto: Grafisk

Försäkringsrådgivning Nybro

Välkommen på försäkringsrådgivning i Nybro - det är gratis!

Välkommen på digital försäkrings- och pensionsrådgivning med Folksam för Kommunals medlemmar i Nybro. Ni har nu en fantastisk möjlighet att få gratis rådgivning av Folksam. Som medlem i Kommunal har du genom Folksam ännu bättre försäkringsskydd kopplat till ditt medlemskap.

...men har du 100% koll på vad du har rätt till?

 

Vårt mål är att ge information, hitta missade försäkringsersättningar och ge rådgivning kring dina försäkringar och pension. Nedan ser du de datum som finns att välja på. Dessa möten kommer att ske digitalt via Teams. Antingen kan du koppla upp dig själv hemma, eller så är du välkommen till oss på expeditionen så hjälper vi till att koppla upp dig till rådgivaren.

• För att kunna starta rådgivningen behöver du ladda ner appen ”Microsoft teams” där appar finns.

• När det är dags för din rådgivning öppnar du appen och rådgivaren släpper in dig i det virtuella rummet när det är dags.

• Du och rådgivaren kommer nu att se och höra varandra, rådgivaren kan visa bilder och webbsidor för dig precis som om ni satt bredvid varandra! Bra va!   

•  Du kan givetvis med fördel använda en surfplatta eller en bärbar dator också, så länge den är utrustad med en webbkamera! 

Titta noga igenom punkterna nedan innan din rådgivning:

• Rådgivningen sker under total banksekretess, och all information du lämnar är skyddad enligt lag.

• För att Folksams rådgivare skall kunna ge korrekta råd till dig kommer de att ställa en del frågor om din familjesituation, ekonomi mm. Det är såklart helt frivilligt att svara på dem, men svaren är en förutsättning för att du ska få korrekta råd. 

• Ta med dig  mobilt bank-ID. Då kan du bland annat  få en pensionsanalys och också få hjälp  att göra dina val om du så önskar. 

• Ha gärna försäkringspapper eller pensionsbesked som du är osäker på  tillgängliga så kan rådgivaren hjälpa till att reda ut dem.

Det är först till kvarn som gäller, fyll i formuläret längst ner på sidan för dina önskemål om tider.

Datum:

27 oktober, 10 november, 24 november, 8 december.

Aktuella klockslag ser du i formuläret nedan!

 

Välkommen att boka ditt önskemål/tid i formuläret längst ner på sidan (vi kommer höra av oss till dig för att bekräfta din tid, eller eventuellt boka om, ifall det är flera som önskat samma tid).

Eller maila till: nybro.sydost@kommunal.se

 

Om ni har några frågor så svarar vi gärna på dom:

Hälsningar, 

Kommunal Nybro

Adress till kalenderhändelsen: 
Kommunal Nybro
Storgatan 42
382 34 Nybro
Karta
Arrangeras av: 
Datum: 
Torsdag, augusti 13, 2020 - 08:00 till Tisdag, december 8, 2020 - 15:00
Ja tack, jag vill gärna få gratis försäkringsrådgivning. Nedan bockar jag för önskad tid, och sen kommer jag bli kontaktad för att få min tid bekräftad.