Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Anpassa
Försäkringsrådgivning
Försäkringsrådgivning
Foto: Grafisk

Försäkringsrådgivning för medlemmar i Emmaboda-Torsås.

Välkommen på försäkringsrådgivning Emmaboda/Torsås. Grattis! Din arbetsgivare har ett tecknat avtal med Kommunal och som medlem har du ett försäkringsskydd kopplat till ditt medlemskap. Men har du 100% koll på vad du har rätt till?.. tänkte väl det. Vårt mål är att ge information och rådgivning kring din pension och försäkringar samt att hitta missade försäkringsersättningar.

Du bokar tid genom att välja tid och datum som passar dej nedan och du väljer själv om du vill sitta hemma eller komma till oss på expeditionen.

• För att kunna starta rådgivningen behöver du ladda ner appen ”Microsoft teams” där appar finns.

• När det är dags för din rådgivning öppnar du appen och rådgivaren släpper in dig i det virtuella rummet när det är dags.

• Du och rådgivaren kommer nu att se och höra varandra, rådgivaren kan visa bilder och webbsidor för dig precis som om ni satt bredvid varandra. Bra va!

• Du kan givetvis med fördel använda en surfplatta eller en bärbar dator också, så länge den är utrustad med webbkamera!

 

Läs noga igenom punkterna nedan innan din rådgivning:

• Rådgivningen sker under total banksekretess, och all information du lämnar är skyddad enligt lag.

• För att Folksams rådgivare skall kunna ge korrekta råd till dig kommer de att ställa en del frågor om din familjesituation, ekonomi mm. Det är såklart helt frivilligt att svara på dem, men svaren är en förutsättning för att du ska få korrekta råd.

• Ta med dig mobilt bank-ID. Då kan du bland annat få en pensionsanalys och också få hjälp att göra dina val om du så önskar.

• Ha gärna försäkringspapper eller pensionsbesked som du är osäker på tillgängliga så kan rådgivaren hjälpa till att reda ut dem.

 

Välkommen att boka tid här nedan, vi kommer sedan höra av oss till dej för bekräftelse av vald tid.

 

Välkommen att boka ditt önskemål/tid i formuläret längst ner på sidan (vi kommer höra av oss till dig för att bekräfta din tid, eller eventuellt boka om, ifall det är flera som önskat samma tid).

Eller maila till: emmabodatorsas.sydost@kommunal.se

 

Om ni har några frågor så svarar vi gärna på dom (se kontaktuppgifter nedan (länkar)):

Hälsningar, 

Kommunal Emmaboda-Torsås

Adress till kalenderhändelsen: 
Kommunal Emmaboda-Torsås
Långgatan 2
361 31 Emmaboda
Karta
Datum: 
Fredag, augusti 28, 2020 - 11:30 till Onsdag, december 16, 2020 - 11:30