Hoppa över menyn och gå direkt till innehåller
Anpassa

Erbjudanden

Här hittar du erbjudanden som gäller för Kommunals medlemmar.

Månadens erbjudande: 1000 kr rabatt när du bokar en resa med Apollo

Som medlem i Kommunal får du 1000 kr rabatt per bokning när du bokar en resa till Kroatien, Mallorca och Kos med Apollo. Gäller avreseperiod juni, juli och augusti 2017. Rabatten gäller bokningar som görs 1/3-15/4 2017. Använd kampanjkod: MER01.

Villkor: Rabatten gäller när du bokar en ny resa. Gäller på specificerade hotell, inte på endast flyg, ospecificerade hotell eller resor som du paketerar själv. Kan kombineras med Apollos egna erbjudanden. Träningsevent omfattas inte av denna rabatt. Läs mer och boka din resa här.

Säfsen Resort: 10-50% rabatt på stuga i Säfsen

Hyr en stuga mitt i Dalafjällen och njut av den fantastiska naturen. Säfsen Resort ligger inte mer än några timmar med bil från Stockholm och Göteborg. Fantastiska backar på vintern och en orörd natur på sommaren gör Säfsen till ett utmärkt semesteralternativ.

Med Kommunalkortet får du 10-50 procent på ordinarie pris på boende inom Säfsen Resort och 10% rabatt på skidutrustning.

Läs mer om erbjudandet och boka idag

Adlibris: Rabatt på böcker och ljudböcker

Kryp upp i soffan med en god bok, eller ge bort en läsupplevelse till någon du tycker om. Som medlem i Kommunal får du 8% rabatt på Sveriges redan lägsta bokhandelspriser på Nordens största internetbokhandel. Erbjudandet gäller böcker och ljudböcker.

Läs mer om erbjudandet och beställ dina böcker här

Nordic Choice Hotels: 20 procents rabatt på alla rumstyper

Upplev en härlig helg eller några dagar på hotell. Vårt medlemserbjudande ger dig ett extra bra pris när du bokar på något av Nordic Choice Hotels 168 hotell i Norden och Baltikum. Kommunalkortet ger dig 20% rabatt på alla rumstyper alla dagar i veckan på aktuellt ordinarie pris.

Läs mer om erbjudandet och boka hotell idag

Fler erbjudanden för dig som är medlem i Kommunal

Du hittar alla erbjudanden för Kommunals medlemmar på LO Mervärde

Kategorier

Ny medlem