Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet
Värvningstips
Foto: Kommunal

Värvningsguiden - Några smarta råd till dig som ska värva

Dags att värva? På denna sida får du en guide med praktiska tips och saker att tänka på i varje steg när du värvar en ny medlem till Kommunal. Materialet du kan använda dig av är uppdelat i vad som är bra att ha med sig före, under och efter en värvning, och finns under respektive rubrik nedan.

Tack vare dig som värvar kan Kommunal växa och bli ännu starkare vid förhandlingsbordet, och medlemmarna starkare på arbetsplatsen. Lycka till!

Före värvningen

Innan du pratar med en person som är eller kan bli intresserad av ett medlemskap är det bra att förbereda på bästa sätt.

Allt du behöver tänka på i förväg

Under värvningen

Det är viktigt att möta blivande medlemmar på rätt sätt och att lyssna på vad de har att säga.

Tips på hur en bra värvning kan gå till

Värvningstips - Efter värvningen
Foto: Kommunal

Efter värvningen

Vi vill så klart att en ny medlem ska få full nytta av sitt medlemskap – även här kan du hjälpa till!

Så kan du välkomna nya medlemmar

Vill du bli en ännu vassare värvare? Du som har tillgång till intranätet Insidan kan bygga på din värvningskompetens med alla tips och resurser som finns där! 

Värvning under avtalsrörelsen
Foto: Kommunal

Värvningstips under avtalsrörelsen 2020

Under avtalsrörelsen 2020 har vi inte bara en chans att förbättra våra kollektivavtal – det är också ett utmärkt tillfälle att värva nya medlemmar.

Här (och i guiden "Värvningsfolder - för Avtalsrörelsen" strax här nedanför) får du tips på hur du kan dra nytta av den medvind vi har under avtalsrörelsen för att värva mer effektivt.

Den svenska modellen på 30 sekunder