Hoppa över menyn och gå direkt till innehållet

Västerbotten

I Kommunal Västerbotten är vi drygt 19 100 medlemmar. Avdelningskontoret uppgift är att samordna och stötta Kommunals sektioner i länet. Som medlem vänder du dig i första hand till din sektion med dina frågor och funderingar

Kontaktuppgifter till just din sektion hittar du längre ner på den här sidan. Du kan också logga in på Mina Sidor där du hittar kontaktuppgifterna och ser vilken sektion du tillhör. Här kan du också kolla så vi har rätt e-post och mobilnummer till dig och givetvis ändra om det behövs.

Gilla oss på Facebook för att hålla dig uppdaterad om erbjudanden, inbjudningar, vad som händer och är på gång inom Kommunal och Kommunal Västerbotten.

Om du inte skulle få tag i din sektion eller fackliga ombud kan du även ringa eller maila Kommunal Direkt. Det bemannas av ombudsmän och kan hjälpa dig mellan 08:00 – 18:00 måndag till fredag.

På avdelningskontoret arbetar vi med utbildning, stöd och rådgivning till våra sektioner. Här är våra ombudsmän placerade, de har till uppgift att biträda sektionerna och du som medlem i till exempel rättshjälpsärenden och andra tvister.

 

Besöksadress: 
Gösta Skoglunds väg 33
90736 UMEÅ
Karta
Postadress: 
Gösta Skoglunds väg 33
90736 UMEÅ
Öppettider: 
Under pågående coronapandemi tar vi endast emot bokade besök.
Telefon: 

Sektioner som organiseras av denna avdelning