Hoppa över menyn och gå direkt till innehåller
Anpassa

Avtal -17: Djur och Natur

Golfbanearbetare som sitter på en stor gräsklippare
Nu förhandlar Kommunal för medlemmar som arbetar inom gröna sektorn
Foto: Samir Soudah
Här samlar vi information om pågående kollektivavtalsförhandlingar och färdiga avtal för alla medlemmar som arbetar inom jordbruk, travbana, golfbana eller i djursjukvården. På ridhusföretag, trädgårdsanläggning eller inom trädgårdsodling. Läs och dela med dig till dina arbetskamrater.

Färdiga avtal

Nytt kollektivavtal med SLA för sällskapsdjursverksamheter
Kommunal har tecknat ett nytt kollektivavtal med SLA, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet gällande Sällskapsdjursverksamheter. Avtalet gäller bland annat dig som arbetar som djurskötare på Hund eller kattdagis.

Nytt kollektivavtal med IDEA gällande ridinstruktörer/ridlärare, hästskötare och övrig personal hos ridhusföretag
Kommunal har tecknat ett nytt kollektivavtal gällande löner och allmänna anställningsvillkor med IDEA gällande ridinstruktörer/ridlärare, hästskötare och övrig personal hos ridhusföretag. Kollektivavtalet gäller från den 1 juli 2017 till den 31 maj 2020.

Nytt kollektivavtal med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet gällande djursjukvården
Kommunal har träffat ett nytt kollektivavtal med Sveriges Skogs- och Lantarbetsgivareförbund, SLA, för anställda inom djursjukvården. Avtalet gäller från den 1 juli 2017 till den 30 juni 2020.

Nytt kollektivavtal med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet gällande jordbruket
Kommunal har träffat ett nytt kollektivavtal med Sveriges Skogs- och Lantarbetsgivareförbund, SLA, för anställda inom jordbruket. Avtalet gäller från den 1 juli 2017 till den 30 juni 2020.

Nytt kollektivavtal med Almega för ridinstruktörer, hästskötare m.fl på ridhusföretag
Kommunal har träffat ett nytt kollektivavtal med Almega för ridinstruktörer, ridlärare, hästskötare och övrig personal på ridhusföretag. Avtalet löper på 35 månader under perioden 1 juli 2017 till 31 maj 2020.

Nytt kollektivavtal med Almega för hästskötare hos trav och galopptränare
Kommunal har träffat ett nytt kollektivavtal med Almega för hästskötare hos trav och galopptränare. Avtalet löper på 35 månader under perioden 1 juli 2017 till 31 maj 2020.

Nytt kollektivavtal med Almega för banarbetare på travbanor
Kommunal har träffat ett nytt kollektivavtal med Almega för banarbetare på travbanor. Avtalet löper på 35 månader under perioden 1 juli 2017 till 31 maj 2020.

Nytt kollektivavtal med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet gällande Trädgårdsodling
Kommunal har träffat en överenskommelse om nytt kollektivavtal med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet gällande Trädgårdsodling. Avtalet gäller från den 1 juni 2017 till och med 31 maj 2020.

Avtal klart, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet - Trädgårdsanläggning
Den 3 maj blev avtalet för anställda inom trädgårdsodling mellan Kommunal och SLA, Sveriges Skogs- och Lantarbetsgivareförbund klart.

Avtal klart, Skogs- och Lantarbetsgivareförbunder - Golfbanor
Den 3 maj blev avtalet för anställda på golfbanor mellan Kommunal och  SLA, Sveriges Skogs- och Lantarbetsgivareförbund klart.

Avtal klart, för anställda på Liseberg
Den 27 april blev avtalet för anställda på Liseberg, mellan Kommunal och Liseberg klart.

Avtalsyrkanden

Avtalsyrkanden växlade, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet - Ramavtal Jordbruk
Den 27 januari växlade Kommunal yrkanden med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet (SLA) om villkor och löner för de medlemmar som arbetar inom jordbruk.

Avtalsyrkanden växlade, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet - Djursjukvård
​Den 27 januari växlade Kommunal yrkanden med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet (SLA) om villkor och löner för de medlemmar som arbetar inom djursjukvården.

Avtalsyrkanden växlade, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet - Trädgårdsanläggning
Den 27 januari växlade Kommunal yrkanden med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet (SLA) om villkor och löner för de medlemmar som arbetar inom trädgårdsanläggning.

Avtalsyrkanden växlade, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet - Golfbanor
Den 27 januari växlade Kommunal yrkanden med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet (SLA) om villkor och löner för de medlemmar som arbetar på golfbanor.

Avtalsyrkanden växlade, Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet - Trädgårdsodling
Den 27 januari växlade Kommunal yrkanden med Skogs- och Lantarbetsgivareförbundet (SLA) om villkor och löner för de medlemmar som arbetar inom trädgårdsodling.