Skapad: 2012-02-20, Ändrad: 2012-02-20

Stugor i Transtrand

Kommunal.seKommunal BergslagenStugor i Transtrand

Stugor i Transtrand

Stuga 1 och 2

Dalafjällen – Hemfjällstangen
Kommunal Bergslagen hyr ut fyra stugor varav en parstuga i Transtrand, ca 10 km från Kläppen och Lindvallen.

Stugorna 1 – 4 på Furustigen
Parstugan med två lägenheter samt ytterligare en stuga belägna på Furustigen är nyligen renoverade. Under 2014 kommer även stuga 4 på Furustigen att totalrenoveras. En tvättstuga kommer också att färdigställas i källarplanet under parhuset, och området runt stugorna kommer att snyggas till.
Stuga 1 och 2 (parhuset) har två sovrum med totalt fyra bäddar i våningsängar.
Stuga 3 har också i grunden fyra bäddar. Ett sovrum med dubbelsäng samt ett sovrum med ”kärlekssäng” (bred nedre säng, normal överslaf), vilket innebär att det finns ”möjlighet” för upp till tre personer att använda sovrummet.
Stuga 4 har fem separata bäddar i tre sovrum, men kommer efter renoveringen att se likadan ut som stuga 3. I stuga 4 är det tillåtet att ta med sig husdjur.

Stuga 5 på Rönnstigen
Stuga 5 belägen på Rönnstigen har åtta bäddar. 

Allmänt om stugorna
Köksdelen i husen innehåller kyl/frys, spis, micro, kaffebryggare och vattenkokare. I stuga 1, 2 och 3 finns diskmaskin. I samtliga stugor finns öppen spis eller braskamin i vardagsrum/allrum samt badrum med toalett och dusch. Platt-TV med marksänt utbud av gratiskanaler finns. Tar du med sig ditt eget Boxerkort kan du se hela ditt egna abonnemangsutbud. Bredband finns i alla stugor. Än så länge med nätverkskabel, som finns på plats. Senare under året kommer även trådlöst nätverk att finnas tillgängligt.
I stuga 3:s källare finns bastu, duschar och toalett som kan användas av samtliga hyresgäster som hyr på Furustigen. Stuga 5 på Rönnstigen har motsvarande faciliteter i sin källare. 

Stugbroschyr och foton på hemsidan
Ny stugbroschyr är under bearbetning. Foton avseende stuga 3 och 4 visar stugorna före renovering. Nytt material kommer inom kort att läggas upp på hemsidan. 

Mer info/Bokning
Högsäsongsveckorna lottas ut. Medlemmar i Kommunal Bergslagen har företräde i denna lottning. Lottningen för högsäsongsveckorna 2014 – våren 2015 sker i månadsskiftet september-oktober. Mer information om lottningen kommer i slutet av augusti.
Stugbyte sker söndagar för hela veckor. Stugbyte sker söndagar eller torsdagar för halva veckor. Nyckel lämnas senast klockan 12:00 och hämtas av ny gäst tidigast klockan 15:00 på Bompabacken. Bokningsbekräftelse medtas för att kunna kvittera ut nyckel. 

För mer information och bokning når du oss på telefon 010-442 81 34.


Skapad: 2012-02-20, Ändrad: 2012-02-20

Laddar verktyg...