Skapad: 2007-09-12, Ändrad: 2010-01-15

Kommunals krav om undersköterskor står fast och har medvind

Den uteblivna LO-samordningen rubbar inte Kommunals ambitioner i avtalsrörelsen 2016.

Bli medlem i Kommunal

Välkommen att bli medlem i Kommunal! Fyll i dessa uppgifter för att ansöka om medlemskap. Medlemskapet gäller från den första dagen i den månad som ansökan inkommer.

Lämna avtalsförslag

Berätta vad du vill förbättra på jobbet. 2016 förhandlas ditt kollektivavtal. Men redan nu kan du berätta vad du tycker ska prioriteras i förhandlingarna på ditt område. Här kan du lämna avtalsförslag.

Se Kommunal-Nyheterna

Ett nyhetsprogram för och om medlemmarna i Kommunal. I senaste programmet: Anna Öberg har fått ökad livskvalitet sen Norrköping avskaffade delade turer.

Nominera till Kommunals kulturpriser!

Nu är det dags att nominera till Kommunals kulturpriser! Medlemmar, avdelningar och sektioner - välkomna att föreslå kulturutövande medlemmar i Kommunal som du tycker borde få pris.

Ett samtal som lönar sig

Alla på en arbetsplats ska ha möjlighet till lönesamtal i enrum med chefen. Men du och dina arbetskamrater kan ligga steget före genom att prata löner i förväg. Det lönar sig – om inte redan i år så på sikt.

Våga ställa frågan

Är du förtroendevald i Kommunal och vill öva dig i att värva nya medlemmar? Nu finns webbutbildningen "Våga ställa frågan" där du kan träna dig i det rekryterande samtalet.