Hoppa över menyn och gå direkt till innehåller
Kom med! Bli medlem nu så bjuder vi på de 3 första månaderna.
Kom med! Bli medlem nu så bjuder vi på de 3 första månaderna.
Foto: Kommunal

Bli medlem - just nu bjuder vi på de första 3 månaderna

Kommunal har satt igång ett stort förändringsarbete. Vi ska bygga en starkare fackförening - med ännu mer kraft att förbättra ditt arbetsliv. Följ med på förändringsresan! Går du med nu, så bjuder vi på dina tre första månader. Erbjudandet gäller 1 mars-31 augusti.

Efter tre månader börjar du betala själv, via löneavdrag, autogiro eller inbetalningskort.

Om du väljer att gå med i a-kassan bjuder vi även på första a-kasseavgiften, förutsatt att a-kassans medlemskap påbörjas samma månad som förbundsmedlemskapet. Månad två och tre betalar du avgiften till a-kassan. Här hittar du frågor och svar om erbjudandet.

Bli medlem nu!

Som medlem får du bland annat:

Bättre löneutveckling

Vi förhandlar lönen för alla medlemmar 
och ser till att du inte hamnar efter. Du får också verktyg för att påverka din egen lön, genom till exempel stöd inför ditt lönesamtal och när du söker nytt jobb.

Läs mer om hur du kan påverka din lön

Stöd för din yrkesutveckling

Som medlem i Kommunal får du tillgång till verktyg och stöd för din yrkesutveckling, samt möjlighet att få rådgivning från fackliga företrädare.

Du som är medlem i Kommunal kan också ta hjälp av Trampolin - ett nytt smart jobbsökarverktyg som gör det enklare att söka nytt jobb. Tjänsten är en service och ett stöd i din personliga yrkesutveckling.

Läs mer om hur Kommunal kan stötta dig i din yrkesutveckling

Trygghet på jobbet och fritiden

Skulle du hamna i konflikt med din arbetsgivare eller råka ut för en olycka så stöttar Kommunal dig. Du får förhandlingshjälp, rättshjälp och ett av marknadens bästa försäkringspaket.

Ta chansen att påverka din arbetsplats

Vill du ha friskvårdsbidrag, arbetskläder eller kanske fler kollegor? Kommunal ger dig verktygen och kunskapen att förbättra på din arbetsplats.

Läs mer om hur du kan påverka på din arbetsplats

Rådgivning kring din anställning

När får jag ta semester? Vad har jag för OB? Hur fungerar LAS? Vi vet vad du har rätt till och kan snabbt ge svar. Hör av dig till Kommunal Direkt på 010-442 70 00 vardagar mellan 08–18 eller läs mer här.

Schyssta medlemsförmåner

Tack vare att vi är över 500 000 medlemmar kan vi förhandla fram bra rabatter på allt från resor och hotell till friskvård och hemelektronik.

Se alla aktuella erbjudanden

Här blir du medlem!

Välkommen till Kommunal!