Kommunal Västerbottens nya avdelningsstyrelse 2024


Under Kommunal Västerbottens representantskapsmöte röstades Maisam Qadery till Kommunal Västerbottens avdelningsstyrelse.

Kommunal Västerbotten avdelningsstyrelse 2024
Kommunal Västerbottens avdelningsstyrelse 2024
Foto: Kommunal Västerbotten

På bild från vänster står  Nina Andersson från sektion Öst, Åsa Jansson Lindberg och Sofia Ahlfeldt från sektion Syd. Erika Hasselvik från sektion Lycksele, Maisam Qadery från sektion Umeå, Matilda Johansson och Jan Marklund från sektion Region Västerbotten.

Grattis Maisam.

- För de som inte redan känner dig - vem är du?
Jag heter Maisam Qadery, 40 år och bor i Umeå med min familj. Min huvudanställning är på ett LSS-boende där jag arbetar som stödassistent. Jag har varit arbetsplatsombud och skyddsombud sedan 2017. Har fram tills igår varit representantskapsombud för sektion Umeå och även representantskapsombud för LO Norra distriktet. Jag har även ett uppdrag som försäkringsansvarig i sektion Umeå.

- Hur känns det att blivit invald i avdelningsstyrelsen?
Vad annat än glädje kan man känna när man fått repets förtroende att bli invald för ett sådant stort och svårt uppdrag, och att representera hela Kommunal Västerbotten. Det är ju bara glädje.

- Vad förväntar du dig? 
Det är ett utmanande uppdrag. Man ska representera hela Västerbotten och det jag förväntar mig innan jag landar i denna roll är att vara ett politiskt stöd.

- Vad är dina tankar, vad kommer du att vilja jobba mer för Kommunal Västerbotten? 
Den roll som jag har just nu i sektionen är direkt kontakt med våra medlemmar. Så jag kommer att vilja driva våra medlemmars intressen i första hand, men samtidigt sektionernas intresse för det är dom i sin tur som har kontakt med sina medlemmar och vet deras behov och vad dom har för förutsättningar. Att samverka mer med sektionerna, och att ge dom mer inflytande och så för att kunna jobba mer fackligt, och mer arbetsplatsnära. 

Stort grattis igen Maisam!

Kategorier

Dela sidan

Kontakta Kommunal

Har du frågor om medlemskap eller behöver du hjälp i något som rör ditt arbetsliv? Ring, så hjälper vi dig!

010-442 70 00Öppettider och andra kontaktvägar