Skapad: 2007-09-12, Ändrad: 2010-01-15

Just nu är vi inne i ett byte av medlemssystem vilket påverkar våra ärendetider och vår telefonservice till dig som medlem. Telefonerna kommer att vara öppna som vanligt och vi kommer att hjälpa er så gott det går. Vi tackar för ditt tålamod.

Vad vill du förändra på jobbet?

Berätta vad du vill förbättra på jobbet. 2016 förhandlas ditt kollektivavtal. Men redan nu kan du berätta vad du tycker ska prioriteras i förhandlingarna på ditt område. Här kan du lämna avtalsförslag.

Bli medlem i Kommunal

Välkommen att bli medlem i Kommunal! Fyll i dessa uppgifter för att ansöka om medlemskap. Medlemskapet gäller från den första dagen i den månad som ansökan inkommer.

Ett samtal som lönar sig

Alla på en arbetsplats ska ha möjlighet till lönesamtal i enrum med chefen. Men du och dina arbetskamrater kan ligga steget före genom att prata löner i förväg. Det lönar sig – om inte redan i år så på sikt.

Kommunal-Nyheterna

Ett nyhetsprogram för och om medlemmarna i Kommunal. I senaste programmet: Brandmannen Stefan Magnusson om arbetsmiljöprojektet Friska Brandmän. Vi besöker Bussförarnas dag och en hästgård som fått arbetsmiljöpris.

Värva kollega, få en premie!

Både du som värvar och den nya medlemmen får fina premier. Tillsammans för en starkare fackförening.